Skapa din egen gåva
Beställ innan kl 12, leverans nästa dag (tis-fre)
Unik överraskning till brevlådan

VÄXTER

Växter är inte bara vackra och mysiga att ha i hemmet, de är även sunda! Från växter inomhus till utomhus-växter, vi har allt! Beställ de bästa växterna till dig själv eller som en gåva till någon annan. Tillsammans gör vi så gott vi kan för att göra vardagen grönare!

VÄXTGÅVA

Vill du ge någon en växt i gåva? Eller kanske som en gåva till dig själv? Då har du kommit till det rätta stället här på BloomPost. Vi har de finaste växterna till inomhus- och utomhusbruk. Välj en fin grön växt till stugan, eller välj den luftrensande växten för får in lite ny frisk luft på ditt hemmakontor. Man kan aldrig få nog av växter!

- Den finaste växtgåvan med posten
- Mottagaren behöver inte vara hemma
- Solid och stilfull förpackning
- Hållbar
- Välj bland många fantastiska hälsningskort
- 49 kr leveranskostnad
- Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

SKICKA EN VÄXTGÅVA

Det har aldrig varit lättare att beställa växter online. Och särskilt våra växter gör det enkelt att skicka en växtgåva. Som namnet antyder, så skickar vi dessa växter med brevposten. Det är inte bara billigare, utan också bättre för Moder Jord. Det är extra roligt att mottagaren själv kan plantera växterna i den medföljande mini läderkrukan med jordtablett. Till exempel så överraska någon med The Green Sister: BloomPosts finaste trio! Vi skickar också våra populära luftväxter med posten. Då luftväxterna är lätta att ta hand om är det en perfekt växtgåva till den med mindre gröna fingrar. Passar perfekt till fönsterbrädan.

SERVICE HOS BLOOMPOST

Att leverera växter har just blivit lättare med BloomPost. Vi har sammansatt det finaste urvalet av de bästa växterna i krukor och andra unika växter. Våra växter levereras med skötselråd, så mottagaren kan njuta av sin nya gröna vän ännu längre. Följande gäller också för våra växter: beställt innan kl. 12, levereras dagen efter (tis-fre).