Skapa din egen gåva
Beställ innan kl 12, leverans nästa dag (tis-fre)
Unik överraskning till brevlådan

Torkade brevlådeblommor

Vår torkade blommor är handplockade och packade i en stilfull förpackning. Du kommer utan tvekan att överraska mottagaren med dessa speciella torkade blommor, som kommer med posten!

 

Torkade blommor levereras via brevlådan

Vi är BloomPost, skaparna av blommor och torkade blommor som levereras direkt via brevlådan. Ja, du läste rätt; vi levererar alla våra gåvor via brevlådan! Naturligtvis i en solid och snygg förpackning, så den kan också ges i gåva. Vi har noggrant valt ut de vackraste torkade blommorna för våra unika gåvor. Dessa är speciellt utvalda av vårt designteam. Vem vill du överraska med våra torkade blommor?

Varför köpa torkade blommor?

De torkade blommorna är tillbaka igen! De torkade buketterna består av prydnadsblommor, blåklint och örter, somlyser upp alla hem. Förutom att blommorna är både moderna och traditionella är de också mycket lätta att hålla och inte minst är de hållbara. Blommorna vissnar inte och behöver inte vatten. Alla kan njuta av torkade blommor under extra lång tid. Lägg de torkade blommorna i en vas, lägg dem eller häng upp dem; möjligheterna är oändliga!

Torkade blommor av bästa kvalitet

Som skapare av "torkade brevlådeblommor" garanterar vi den bästa kvaliteten på torkade blommor. Vi kallar detta en 100% kvalitetsgaranti. Alla våra torkade blomsterbuketter väljs ut med största noggrannhet och sammansatt av vårt designteam.

Välj bland hållbara gåvor med torkade blommor

På BloomPost kan du välja mellan olika unika gåvor med torkade blommor. Från vackra buketter till ännu finare DIY-blomsterkransar. Vilka gåvor med torkade blommor vill du överraska någon med?