Torkade brevlådeblommor

Supertrend - torkade blommor! Inte bara vackra, utan också hållbara! Torkade blommor håller sig fina under en lång tid. Våra torkade blommor är handplockade och förpackade i en snygg presentförpackning. En riktig överraskning i brevlådan!

Torkade blommor levereras via brevlådan

Vi är BloomPost, skaparna av blommor och torkade blommor som levereras direkt via brevlådan. Ja, du läste rätt; vi levererar alla våra gåvor via brevlådan! Naturligtvis i en solid och snygg förpackning, så den kan också ges i gåva. Vi har noggrant valt ut de vackraste torkade blommorna för våra unika gåvor. Dessa är speciellt utvalda av vårt designteam. Vem vill du överraska med våra torkade blommor?

Varför köpa torkade blommor?

De torkade blommorna är tillbaka igen! De torkade buketterna består av prydnadsblommor, blåklint och örter, somlyser upp alla hem. Förutom att blommorna är både moderna och traditionella är de också mycket lätta att hålla och inte minst är de hållbara. Blommorna vissnar inte och behöver inte vatten. Alla kan njuta av torkade blommor under extra lång tid. Lägg de torkade blommorna i en vas, lägg dem eller häng upp dem; möjligheterna är oändliga!

Torkade blommor av bästa kvalitet

Som skapare av "torkade brevlådeblommor" garanterar vi den bästa kvaliteten på torkade blommor. Vi kallar detta en 100% kvalitetsgaranti. Alla våra torkade blomsterbuketter väljs ut med största noggrannhet och sammansatt av vårt designteam.

Välj bland hållbara gåvor med torkade blommor

På BloomPost kan du välja mellan olika unika gåvor med torkade blommor. Från vackra buketter till DIY-blomsterkransar. Med vilka torkade blommor vill du överraska någon?

Bukett av torkade blommor

Våra torkade blombuketter: de vackraste torkade blommorna i en trendig och hållbar bukett. De torkade blommorna skickas med posten tillsammans med praktiska tips om hur de ska stylas, så att mottagaren kan vara kreativ med buketten. Är vår BloomPosy också din favorit?

Kreativa gåvor med torkade blommor 

Beställer du torkade blommor till en riktigt kreativ person? Då måste du kolla in vår BloomRing: den mest originella DIY-presenten! Med den här gåvan kan mottagaren göra sin egen krans av torkade blommor, som garanterat hamnar i blickfånget där hemma. Bloom & Clay - ett roligt paket med torkade blommor och självhärdande lera. Låt mottagaren göra sin egen hållare/vas för de vackra torkade blommorna.


Andra torkade blommor i brevlådan

Torkade blommor i en glasvas på ett snyggt träarrangemang eller på en vacker björkskiva? Vi har en originell brevlådepresent för alla. Vad sägs om vår BloomWoody?
 

Torkade blommor skapade med kärlek

Vi levererar våra torkade blommor direkt genom brevlådan. Naturligtvis gör vi inte detta i ett enkelt kuvert, utan i en solid och snygg förpackning. Vi gör ditt paket till en liten fest, så mottagaren verkligen blir överraskad. Vi lägger sista touchen vid de torkade blommorna genom att svepa in dem i elegant silkespapper och mottagaren får även med tips och tricks om hur man gör för att kunna njuta av gåvan på bästa sätt. Visste du att våra förpackningar har FSC-kvalitetsmärket? Så din present med torkade blommor kommer inte bara att vara snyggt förpackad, utan också hållbar.
 

Torkade blommor med något litet extra till

Får det vara något mer? Du kan lägga till något extra, som en mini-girlang, med de torkade blommorna för att göra paketet extra festligt. Du kan också skämma bort mottagaren med en utsökt Tony Chocolonely-bar. Vem ger du lite extra kärlek?
 

Gör dina torkade brevlådeblommor till en personlig gåva!

Ska du köpa torkade blommor till din bästa vän, familjemedlem eller din favoritkollega? Gör din present personlig genom att lägga till ett kort till din beställning. Du kan välja mellan många fina gratulationskort som passar till tillfället, naturligtvis med gott om utrymme för ett personligt meddelande. Från ett nytt hus, ett nytt jobb, en examen eller en födelsedag till en födelse, ett jubileum eller en tackgåva - du bestämmer!
 

Beställ torkade blommor online hos BloomPost

Vi är BloomPost: din butik för torkade blommor! Här kan du köpa torkade blommor och få dem levererade på ett unikt sätt: genom brevlådan. Din gåva kan levereras när som helst, även om mottagaren inte är hemma. Beställd idag före kl 12.00, levereras imorgon. För sista minuten-blomlstereveranser har du kommit till det rätta stället. Eftersom våra torkade blommor levereras via brevlådan slipper du höga fraktkostnader. För 49 kr skickar vi dina torkade blommor genom brevlådan. Och eftersom det inte krävs någon paketleverans, blir det ett mindre koldioxidavtryck. Att skicka torkade blommor med BloomPost är ett hållbart val.

Har du några frågor om våra torkade blommor? Du kan alltid kontakta oss. Vi finns här för dig! På vår kontaktsida hittar du också svar på vanliga frågor från våra kunder. Är du nyfiken på vad andra tycker om våra produkter? Ta en titt på våra recensioner. Och glöm inte att kolla in vår blogg för mer inspiration.