Skapa din egen gåva
Beställ innan kl 12, leverans nästa dag (tis-fre)
Unik överraskning till brevlådan

Brevlådeblommor

Våra originella brevlådeblommor kommer färska från odlaren, har 9-dagars färskhetsgaranti och levereras via brevlådan. Att skicka blommor online har aldrig varit enklare!

 

 

De enda "brevlådeblommorna"

Detta är otroligt, men sant: Som skaparen av "brevlådeblommor´´, färska som torkade, levererar vi alla våra blommor genom brevlådan. Överraskningseffekt garanteras eftersom ingen förväntar sig en så vacker bukett (färska) blommor genom brevlådan. Men förutom att vara överraskande, gör våra blomgåvor det också lättare att ge och ta emot blommor. Du betalar inte höga fraktkostnader och mottagaren behöver inte vara hemma. Vem vill du överraska med blommor?

 

Blommor genom brevlådan, hur fungerar det?

Hur förblir våra blommor så fräscha? Vi får den frågan ofta! Därför berättar vi gärna mer om vår hemlighet.

Färskt från tillverkaren

BloomPost blommor kommer fräscha från odlaren varje dag och kommer direkt till mottagaren utan omvägar. Blommorna kommer därför inte till auktionen och behöver inte heller "vänta" i blomsterbutiken. Detta sparar oss mycket tid, vilket innebär att våra blommor transporteras mycket färskare. I slutändan tillåter detta mottagaren att njuta av sina färska blommor mycket längre.

Specialförpackning

Våra färska blommor packas på ett speciellt sätt, nämligen i ett patenterat folie med mikroskopiska hål. Folien säkerställer att fukten förblir i förpackningen och att endast en liten mängd syre kan nå blommorna. Detta räcker precis för att hålla blommorna vid liv, men inte tillräckligt för att de ska växa. Blommorna somnar sedan under transport och kan överleva utan vatten och kyla i fem dagar under resan. När mottagaren öppnar presentförpackningen och sätter blommorna i vasen väcks blommorna och de står färska i mer än en vecka.

9 dagars färskhetsgaranti

Inte riktigt övertygad än? Vi vågar ge dig en 9-dagars färskhetsgaranti! Håller blommorna mot förmodan under en kortare tid? Då skickar vi helt enkelt en ny bukett utan kostnad.

Ett hållbart val

Förpackningen för våra blomgåvor har FSC-kvalitetsmärket, och på grund av den patenterade folien blir det minimalt slöseri med vatten och kylning. Våra färska blommor är därför ett hållbart val, då de levereras med brevleverans kan vi säkerställa ett lägre koldioxidavtryck än leverans med paketpost.

Stort urval av färska blommor

Du kan få alla slags blomsterbuketter levererade via postlådan med BloomPost: från en romantisk bukett med röda rosor och holländska tulpaner, till en blandad bukett med en exotisk eller bohemisk twist och de vackraste säsongsblommorna. Urvalet är stort, förutom färska blommor som rosor och tulpaner har vi också torkade blommor som levereras via brevlådan. Med dessa trendiga och hållbara buketter ger du någon ett varaktigt minne. Vill du ge något annat i gåva? Kolla in våra andra gåvor, som alla har inspirerats av naturen, inklusive växt- och blomsterpussel, blomsterfrön och luftväxter.

Packad med kärlek

Ett paket fyllt med speciellt innehåll ... det garanterar vi! Men vi gör också din beställning till en riktigt fin present. Till exempel skickar vi dina blommor i en solid och snygg presentförpackning och läckert silkespapper. Vi kallar det ett paket med kärlek! Borde det vara något litet extra till din gåva? Lägg till ett av våra gratulationskort med ett personligt meddelande och / eller ett extra add-on i din beställning.

Kan levereras där du vill ha det

Visste du att du också kan skicka våra "brevlådeblommor" utomlands? Till Paris, Dublin, Berlin, Rom eller Amsterdam? Du berättar var och vi ordnar det. Vi levererar våra blommor till Belgien, Bulgarien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrike, Ungern, Irland, Italien, Kroatien, Luxemburg, Österrike, Polen, Portugal, Spanien, Storbritannien och Sverige.

Beställ blommor online på BloomPost

Vi är BloomPost: din webbshop med färska blommor! Hos oss kan du köpa färska blommor och få dem levererade på ett unikt sätt, nämligen via brevlådan. Din gåva kan därför alltid levereras, även om mottagaren inte är hemma. Beställd idag innan 12, levererad imorgon. Önskar du sista minuten-blomsterleverans har du kommit till rätt ställe. Eftersom våra färska blommor levereras via postlådan, betalar du inte höga fraktkostnader. För 49 kr. skickas dina färska blommor enkelt tillsammans med brevleveransen, och eftersom det inte krävs leverans med paketpost blir det ett mindre CO2-avtryck. Att skicka färska blommor via BloomPost är därför ett hållbart val.