Brevlådeblommor

Våra originella brevlådeblommor kommer färska från odlaren, har 9-dagars färskhetsgaranti och levereras via brevlådan. De vackraste buketterna för de vackraste ögonblicken. Att skicka blommor online har aldrig varit enklare!

 

 

Blommor

Vill du ge blommor till dina föräldrar, din bästa vän, en avlägsen vän eller din favoritkollega? Vem det än är så kommer du garanterat att överraska mottagaren med blommor från BloomPost! Vi har de mest unika blomstergåvorna, färska från odlaren och levererade genom brevlådan. Originell, hållbar och en riktig överraskning för mottagaren. Vem ska du skicka blommor till?

Att ge någon en blomstergåva är mycket enklare och roligare med BloomPosts brevlådeblommor! Som namnet antyder levererar vi alla våra blommor genom brevlådan. Du behöver alltså inte oroa dig för att din blomstergåva inte kommer att tas emot, eftersom mottagaren inte behöver vara hemma. När mottagaren kommer hem överraskas han eller hon med ett paket på dörrmattan/i brevlådan. 

 

- De originella brevlådeblommorna

- Mottagaren behöver inte vara hemma.

- Solid och stilfull förpackning

- Hållbar

- Välj bland många fantastiska hälsningskort

- 49 kr i fraktkostnad

- Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag-fredag) med Postnord

Att ge blommor av bästa kvalitet

På BloomPost kan du också ge färska blommor som gåva genom brevlådan. Vi skickar dem direkt till mottagaren. Det innebär inga auktioner och inga "väntetider" i blomsteraffären, utan färska från odlaren. Detta gör att vi kan spara mycket tid och dina blommor kommer att anlända färskare än färska till mottagaren. Det betyder att han eller hon kan njuta av blommorna mycket längre. Är du fortfarande inte helt övertygad? Vi vågar ge dig en 9-dagars färskhetsgaranti! 

Hur fungerar det att ge färska blommor i present?

Vår hemlighet? Vi levererar våra blommor i en patenterad folie med mikroskopiska hål. Folien ser till att fukten stannar kvar i förpackningen och att endast en liten mängd syre kan komma in. Detta är precis tillräckligt för att hålla de färska blommorna vid liv och för lite för att de ska kunna fortsätta att växa. Förpackningen vi använder är extra stark, så att de är väl skyddade under resan. Folien är dessutom 100 % biologiskt nedbrytbar och kan slängas i det gröna avfallet. När mottagaren öppnar paketet och sätter de färska blommorna i vasen är de vackra i över en vecka! Läs mer om vår blomstergaranti

9 dagars färskhetsgaranti

Är du inte helt övertygad än? Vi vågar ge dig en 9-dagars färskhetsgaranti! Skulle blommorna mot förmodan vara i sämre skick innan dessa 9 dagar? Då skickar vi helt enkelt nya blommor till dig.


Hållbart val

Förpackningen för våra brevlådeblommor har FSC-kvalitetsmärket och tack vare den patenterade folien är det minsta möjliga slöseri med vatten och kyla. Våra brevlådeblommor är därför ett hållbart val, förutom att brevlådepost också ger ett lägre koldioxidavtryck än paketpost.

Största sortimentet av brevlådeblommor

På BloomPost kan du få alla sorters blommor levererade via brevlådan: från en romantisk bukett med röda rosor och holländska tulpaner till en blandad bukett med en exotisk eller bohemisk twist och de vackraste säsongsblommorna. Valen är många. Förutom färska blommor som rosor och tulpaner har vi även torkade blommor som kan levereras genom brevlådan. Med dessa trendiga och hållbara buketter ger du någon ett bestående minne. Vill du ge något annat? Kolla då in vår samling av brevlådegåvor med alla typer av naturinspirerade presenter, inklusive växt- och blomsterpussel, blomsterlökar och frön och luftväxter.

Packad med kärlek

Ett paket fyllt med speciellt innehåll... det är säkert! Men vi gör också din beställning till en fin present. Vi skickar dina blommor i en robust och snygg box. Vi kommer att göra den sista touchen genom att använda elegant silkespapper, blomsternäring och praktiska tips för att hålla blommorna fräscha längre. Packad med kärlek, det är vad vi kallar det! Kan det bli mer speciellt? Ja, lägg till ett av våra hälsningskort med ett personligt meddelande och/eller något litet extra (choklad kanske?) till din beställning.

Levereras var och när du vill

Visste du att du också kan skicka våra brevlådeblommor utomlands? Till Paris, Köpenhamn eller Amsterdam? Säg oss var du vill skicka dina brevlådablommor, så ordnar vi det. Vi levererar våra brevlådeblommor i Sverige, Danmark, Storbritannien och Nederländerna (där kan vi skicka till fler länder också).

Beställning av blommor från BloomPost

Vi är BloomPost: din webbshop med färska blommor! Hos oss kan du köpa färska blommor och få dem levererade på ett unikt sätt, nämligen via brevlådan. Oavsett om du köper en bukett rosor, tulpaner eller en födelsebukett kan du alltid räkna med bästa kvalitet och en 100 % färskhetsgaranti. Beställd idag före kl 12.00, levereras imorgon (tis-fre). Vill du beställa brevlådeblommor, men vill första ställa någon fråga? Ta en titt på de vanligaste frågorna på vår kontaktsida eller kontakta oss. Vårt team hjälper dig gärna!