om bloompost

backend-media_library.no_image_found

Vi är BloomPost, din butik online, som skickar originella gåvor direkt till brevlådan. Med unika gåvor hjälper vi till att överraska och föra människor samman varje dag.

VÅRT UPPDRAG?
Att få ett leende på mottagarens läppar. Och det funkar! Med våra innovativa gåvor blir det lättare att skicka en fin gåva. Inga skyhöga leveranskostnader, och mottagaren behöver inte vara hemma. Utöver detta så hjälper du även till att göra världen grönare med våra hållbara gåvor. Last minute eller en framtida leverans? Anonymt eller med ett personligt meddelande? Amsterdam eller Köpenhamn? Du hojtar bara till, så arrangerar vi det!
SWEETY-brevlåda-blommor
FÖR ALLA TILLFÄLLEN
En födelsedag, tillökning i familjen, examen, nytt jobb, ett nytt hem eller bara som tack. Oavsett anledning har vi den rätta gåvan till dig och ett matchande hälsningskort med gott om plats för en personlig hälsning.
 
HÅLLBARHET
Ett nytt sätt att ge gåvor på! Visste du att alla våra gåvor är inspirerade av naturen? Gör världen lite grönare och gladare. Det är vad vi vill uppnå på BloomPost. Nyfiken på hur vi gör det? Läs mer här!
SWEETY-brevlåda-blommor
VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS? 
BloomPost-teamet finns här för att svara på alla din frågor. Du är välkommen att kontakta oss. Du kan också kika på vår FAQ-sida.
 
FÖRETAGSGÅVOR
Vill du veta mer om företagsgåvor? Besök vår företagssida för all information! Eller skickar ett e-mail direkt till [email protected]
träd-brevlåda-bloompost

Gör världen lite grönare och gladare med BloomPost! 

BLOOMPOSY-brevlåda-torkade-blommor

Vilka födelsedagsblommor vill du ge? 

 

BLOOMPOSY-brevlåda-torkade-blommor
1. Välj din gåva!
 Vi har de perfekta (torkade) blommorna, plantorna och träden för alla. Från rosor till originella säsongsblommor: alltid den bästa kvaliteten, färska från odlaren varje dag. 
SWEETY-brevlåda-blommor
2. Solid och stilfull förpackning
 Vi gör det till en fin present. Dessutom ligger våra brevlådeblommor i en grön förpackning så att blommorna förblir färska under resan!
bloompost-brevlåda
3. Gör det personligt
Skriv en fin hälsning i ett av alla våra hälsningskort! Tips: vi har många nya kort som passar för alla tillfällen. 
BLOOMPARTY-brevlåda-blommor

4. Upptäck den, njut och ge den vidare!

När mottagaren har packat upp presenten kan han eller hon äntligen njuta av den! Vi vill göra så många som möjligt nöjda och glada med våra gåvor.

träd-brevlåda-träd

Hållbarhet

A new way of giving! BloomPost är här för att överraska människor med en unik gåva via posten, inspirerad av naturen! Vi vill göra världen lite grönare och gladare. Nyfiken på hur vi gör det? Läs vidare nedan!