Skapa din egen gåva
Beställ innan kl 12, leverans nästa dag (tis-fre)
Unik överraskning till brevlådan

Gåvor

Ge någon en oförglömlig dag med en originell brevlådegåva från BloomPost! Äkta brevlådeblommor, torkade blommor och mycket mer. Vem vill du överraska? 

Gåvor genom brevlådan

Ibland vill man överraska någon med en gåva, men kan inte ge presenten personligen. Mottagaren får inte ha besök på grund av sjukdom kanske, personen är utomlands eller är helt enkelt inte hemma så ofta. Du kan ändå att berätta för personen att du tänker på henne eller honom ... För alla dessa ögonblick har BloomPost skapat ett speciellt sortiment av gåvor som helt enkelt levereras via brevlådan. Överraskande att ta emot och mycket lätt att ge!

"Brevlådegåvor" för alla tillfällen

En present till en födelsedag, tillökning i familjen, en examen, ett nytt jobb, ett nytt hem eller som en tackpresent, att önska gott tillfrisknande eller bara för att ... Det finns alltid anledning att överraska någon! BloomPost har genuina gåvor för alla tillfällen. Vi är förhoppningvis också din favoritwebbutik när du vill överraska någon inför kommande helgdagar och andra speciella dagar, som jul, påsk, alla hjärtans dag, fars dag och mors dag.

Typer av gåvor

Som specialist på gåvor som levereras direkt till din brevlåda kan du beställa alla typer av unika gåvor på BloomPost. Till exempel är vi skaparna av de enda "brevlådeblommorna´´, färska som torkade. Vi vill föra människor samman med våra gåvor. Visste du också att alla våra gåvor är inspirerade av naturen? Från färska blommor till pussel, med våra hållbara produkter gör vi världen lite gladare och grönare!

Färska "Brevlådeblommor´´

Från blommande rosor till unika säsongsblommor, du kan beställa de vackraste färska blommorna på BloomPost. Alltid den bästa kvaliteten och färsk från tillverkaren. Tack vare vår specialförpackning kan mottagaren njuta av blomsterbuketter under extra lång tid: vi erbjuder en 9-dagars färskhetsgaranti! Läs mer om vår hemlighet.

Torkade blommor via brevlådan

Vill du överraska någon med olika torkade blomstergåvor per post? Då är vårt torkade blommor verkligen något för dig. Våra torkade blommor väljer vi ut med omsorg, det är en unik och hållbar gåva!

Andra “brevlådagåvor”

Vi är också favorit-webbutiken för andra unika gåvor. Från blomster- och växtpussel, luftväxter, lökar och frön till små träd; allt passar fint genom brevlådan. Vilken gåva är din favorit?

Gåvor och lite extra

Får det vara något mer? Då kan du beställa presenter med extra godis. Du kan till exempel lägga till en Mini Party Garland med gåvan för att göra paketet extra festligt. Du kan också skämma bort mottagaren extra med en utsökt Tony Chocolonely choklad; den populäraste fairtrade-chokladen just nu. Vem vill du skämma bort lite extra?

Gör det till en personlig present!

Köp en gåva till din bästa vän, familjemedlem eller favoritkollega? Gör din blomgåva mer personlig genom att lägga till ett kort i din beställning. Du kan välja mellan många fantastiska gratulationskort, vi har ett som passar alla ögonblick, naturligtvis med gott om plats för ett personligt meddelande. Från nytt hem, nytt jobb, examensbevis och födelsedag till tillökning i familjen, jubileum eller som tackpresent; du bestämmer!

Service hos BloomPost

Vi är BloomPost: din favorit-webbshop när du ska köpa presenter! Hos oss kan du köpa gåvor och få dem levererade på ett unikt sätt, nämligen via brevlådan. Din gåva kan därför alltid levereras, även om mottagaren inte är hemma. Beställd idag innan 12, levererad imorgon (tisdag till fredag). Önskar sista minuten-leverans har du kommit till rätt plats. Eftersom våra torkade blommor levereras via brevlådan betalar du inte höga fraktkostnader. För 49 kr. skickas dina färska blommor enkelt tillsammans med brevleveransen, och eftersom det inte krävs leverans med paketpost blir det ett mindre CO2-avtryck. Att skicka blommor via BloomPost är därför ett hållbart val.

Har du frågor om våra torkade blommor? Då kan du alltid kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig! På vår kontaktsida hittar du också svar på vanliga frågor från våra kunder.