Gåvor

Ge någon ett oförglömligt ögonblick med en originell brevlådegåva från BloomPost! Färska brevlådeblommor, torkade brevlådeblommor och många fler originella och hållbara överraskningar. Vi garanterar att det är en nöjd mottagare som tar emot sin BloomPost! 

Gåvor genom brevlådan

En BloomPost-gåva är alltid en bra idé! Våra gåvor är originella, hållbara och roliga att ta emot. Få någon att må bra med en av våra fina brevlådepresenter. Det är inte bara roligt att skicka, utan också väldigt enkelt. Gåvorna passar - som man kan förvänta sig - genom brevlådan. Mottagaren behöver inte vara hemma för att ta emot den, men kommer att hitta sin överraskning så fort personen kommer hem! 

"Brevlådegåvor" för alla tillfällen

En present till en födelsedag, tillökning i familjen, en examen, ett nytt jobb, ett nytt hem eller som en tackpresent, att önska gott tillfrisknande eller bara för att ... Det finns alltid anledning att överraska någon! BloomPost har genuina gåvor för alla tillfällen. Vi är förhoppningvis också din favoritwebbutik när du vill överraska någon inför kommande helgdagar och andra speciella dagar, som jul, påsk, alla hjärtans dag, fars dag och mors dag.

- Den originella brevlådegåvan

- Mottagaren behöver inte vara hemma.

- Solid och stilfull förpackning

- Hållbar

- Välj bland många fantastiska hälsningskort

- Från 49 kr i fraktkostnad

- Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag-fredag) med Postnord

Typer av gåvor

Som specialist på gåvor som levereras direkt till din brevlåda kan du beställa alla typer av unika gåvor på BloomPost. Till exempel är vi skaparna av de enda "brevlådeblommorna´´, färska som torkade. Vi vill föra människor samman med våra gåvor. Visste du också att alla våra gåvor är inspirerade av naturen? Från färska blommor till pussel, med våra hållbara produkter gör vi världen lite gladare och grönare!

Färska brevlådeblommor

Från långblommande rosor till originella säsongsblommor - du kan beställa de vackraste brevlådeblommorna från BloomPost. Alltid av bästa kvalitet och färska från odlaren. Tack vare vår specialförpackning kan mottagaren njuta av blomsterbuketten extra länge: vi erbjuder en 9-dagars färskhetsgaranti! Läs mer om vår hemlighet. Vi har till och med en blombukett som aldrig vissnar! Nämligen Paper Field Bouquet. En rolig DIY-överraskning, och superhållbar! Letar du efter en present till en födelsedagsbarnet? Skicka sedan detta originella Hooray-paket med färska blommor.

Torkade blommor via brevlådan

Vill du överraska någon med torkade blommor per post? Då är våra torkade brevlådeblommor något för dig. Våra torkade blommor väljs ut för hand: en unik och hållbar gåva! BlooMemory är en riktig favorit! Träbasen ger inte bara plats för de torkade blommorna, utan även för ett sött gratulationskort. Letar du efter en kreativ gåva med torkade blommor? Då är Bloom & Clay perfekt! En kombination av vackra torkade blommor och självhärdande lera som mottagaren kan skapa sin egen hållare/vas med. Någons födelsedag? Då kan du välja det här Hooray-paketet med torkade blommor.

Andra “brevlådagåvor”

Vi är också favorit-webbutiken för andra unika gåvor. Från blomster- och växtpussel, luftväxter, blomsterlökar och fröer till små träd; allt passar fint genom brevlådan. Vilken gåva är din favorit?

Gåvor och lite extra

Vill du göra din gåva ännu mer speciell? Lägg då till en av våra trevliga extra add-ons till din beställning. Du kan skämma bort mottagaren med en smarrig Tony Chocolonely-bar eller göra din brevlådegåva extra festlig genom att lägga till en Mini-girlang. För vad är en fest utan girlanger?

Gör det till en personlig present!

Köpa en gåva till din bästa vän, familjemedlem eller favoritkollega? Gör din gåva mer personlig genom att lägga till ett kort i din beställning. Du kan välja mellan många fantastiska gratulationskort, vi har ett som passar alla ögonblick, naturligtvis med gott om plats för ett personligt meddelande. Från nytt hem, nytt jobb, studenten och födelsedag till tillökning i familjen, jubileum eller som tackpresent; du bestämmer!

Service hos BloomPost

Vi är BloomPost: din favorit-webbshop när du ska köpa presenter! Hos oss kan du köpa presenter och få dem levererade på ett unikt sätt, nämligen via brevlådan. Din gåva kan därför alltid levereras, även om mottagaren inte är hemma. Beställd idag innan kl 12, levererad imorgon (tisdag till fredag). Är du ute i sista minuten? Då har du kommit till rätt plats. Eftersom våra gåvor levereras via brevlådan betalar du inte höga fraktkostnader. För 49 kr. skickas din order enkelt tillsammans med brevleveransen, och eftersom det inte krävs leverans med paketpost blir det ett mindre CO2-avtryck. Att skicka blommor via BloomPost är därför ett hållbart val.

Har du frågor om våra gåvor? Då kan du alltid kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig! På vår kontaktsida hittar du också svar på vanliga frågor från våra kunder.