träd-brevlåda-bloompost

A new way of giving!

A new way of giving! BloomPost älskar gåvor inspirerade av naturen! Vi vill göra världen lite grönare. Är du nyfiken på hur vi gör det? Läs mer nedan!

träd-brevlåda-träd

Act Green

Som skapare av brevlådeblommorna strävar vi efter en transparant blomindustri där hållbarhet spelar en viktig roll. Inom vår organisation tycker vi det är viktigt att inte bara vi utan även våra leverantörer, partners och odlare arbetar på ett miljövänligt sätt. Oavsett om det handlar om att sortera avfall eller transporter. En bättre värld börjar med dig själv. Se här vad vi redan gör. 

Decide Green

Vi väljer grönt! För oss innebär hållbarhet att erbjuda miljövänliga produkter som våra träd, torkade blommor, plantor och blomsterlökar & frön som bidrar till en grönare värld! Tack vare vår patenterade gröna förpackning är det minimalt slöseri med vatten och kylning. Dessutom är vårt biologiskt nedbrytbara förpackning för de färska blommorna en hållbar film som är 100% biologiskt nedbrytbar. Förpackningen har även FSC-kvalitetsmärket. Läs mer om våra gröna val här.

Connect Green

Vi vill vara hållbara i alla våra relationer. Både med våra odlare, anställda och kunder. Vi investerar också i personlig tillväxt och utveckling för alla våra anställda. Med våra leverantörer strävar vi efter en lång relation och en sund förståelse. Vi är engagerade och tror på en bättre och hälsosam framtid. Tillsammans! Läs mer om vårt samarbete med Houtgenoten, som vi är mycket stolta över! 

Contribute Green

Det ultimata målet: är att verkligen bidra till en grönare värld! Vi tar varje tillfälle att uppmärksamma hållbarhet. Har du en bra idé för en ny grön produkt? Kontakta oss gärna, vi är alltid intresserade av att höra dina idéer!