• Home
  • >
  • så beställer du

så beställer du

BLOOMPARTY-brevlåda-blommor

VÄLJ DIN GÅVA

Vi har den perfekta buketten, plantan eller blomsterfrö för varje smak. Från vackra rosor till de finaste säsongsblommorna: alltid den bästa kvaliten, färska från odlaren varje dag. Letar du efter en annorlunda blomstergåva eller en som är hållbar? Eller väljer du våra klassiska blomsterbuketter levererade direkt till brevlådan?

bloompost-brevlåda
LEVERERAT VAR OCH NÄR DU VILL
 
Leverans imorgon eller någon gång i framtiden? Amsterdam eller London? Du bara berättar för oss så arrangerar vi det. Vi levererar dina blommor från 49 kr.
bloompost-brevlåda

GÖR DET PERSONLIGT

Födelsedag, nytt hem, tackgåva eller ´´bara för att´´-gåva, oavsett anledning så har vi det rätta hälsningskortet. Naturligtvis med gott om plats för din personliga hälsning.

BLANDADE-ROSOR-brevlåda-blommor

9-dagars färskhetsgaranti
Tack vare vår patenterade förpackning kan mottagaren njuta av sina blommor i mer än en veckas tid. Om något mot förmodan är fel? Då skickar vi naturligtvis ut en ny bukett. 

backend-media_library.no_image_found

Packade med kärlek
Vi ser till att packa din order fint. Dessutom är vår förpackning helt grön. Våra färska blommor är packade i ett speciellt folie som håller blommorna färska under transporten. Från och med nu är detta en hållbar film som är 100% nedbrytbar.

RÖDA-ROSOR-brevlåda-blommor

Ska det vara något mer?

En girlang passar lika bra till ett festpaket som röda rosor och choklad passar ihop. Du kan smidigt göra din BloomPostgåva komplett med våra originella och extra produkter.