• Home
  • >
  • Växter & Träd

Växter

Växter är inte bara vackra och mysiga att ha i sitt hem, de är också hälsosamma! Med god skötsel håller en växt sig hur länge som helst: en hållbar gåva. Våra växter har alla en speciell historia, så det finns garanterat en perfekt växt för alla!

Växtgåva

Vill du ge någon en växt i present? Eller kanske du själv behöver en ny växt? Då har du kommit till rätt ställe här hos BloomPost. Vi har de mysigaste växterna för inomhus- och utomhusbruk. Välj en vacker grön växt i vardagsrummet eller välj en luftrenande växt för att piffa till ditt (hemma)kontor. Tillsammans kan vi bygga en urban djungel, för växter kan man aldrig få nog av!

Skicka en växtgåva med posten

Det har aldrig varit enklare att beställa växter online. Och våra växter gör det superenkelt att skicka en växtgåva. Vi har enkla växter som levereras till din brevlåda. Det är inte bara billigare, utan också bättre för vår Moder Jord. Det är extra häftigt att mottagaren kan plantera dem själv. Överraska till exempel någon med De Gröna Bröderna: BloomPosts finaste trio!

Vi skickar också våra trendiga luftväxter med post. Eftersom luftväxter är lätta att ta hand om är detta den perfekta växtpresenten för någon som inte har speciellt gröna fingrar. Riktigt fint att ha på fönsterbrädan!

En växtgåva för varje tillfälle

Alla växter från BloomPost är en grön och originell present. Men ännu bättre är att de alla har en egen historia. Det finns alltså en perfekt växt för varje tillfälle och varje person. Här är en översikt:

- Dottie. Denna vackra växt är en fröjd för ögat och den perfekta krukväxten för någon med känsla för stil.

- Rosa. Vår favoritros som krukväxt! Den ljusrosa krukväxtrosen är också känd som Infitiny Rose, och den står för oändlig kärlek!

- Opuntia. Den perfekta presenten till den som du vill ge en extra mysig kram just nu. Kaktusen som ser tuff ut, men utan de jobbiga taggarna!

- Lava Schefflera. Den här speciella lavaväxten växer på lava. Dear devil! En riktig lavaväxt! Den får sitt vatten från lavasten som den står på.

- Pilea. Den här växten liknar den klassiska pannkaksväxten, men är mycket större! Populär bland växtälskare och passar snyggt in i varje interiör.

- Olivträdet. En symbol för styrka, fred, seger och en positiv inställning till framtiden. Perfekt som gåva till någon som har nått en milstolpe, som ett nytt hus, ett nytt jobb eller en födelse!

- Kaffeplanta. En perfekt överraskning till kaffeälskaren. Med denna planta kan du skörda ditt eget kaffe efter ett tag och sist men inte minst: den kommer stå snyggt på din fönsterbänk.

- Teplanta. Föredrar mottagaren te framför kaffe? Skicka en teplanta! En vacker vintergrön krukväxt med ljusvita blommor.

- Skyline. En kraftfull krukväxt som dessutom bara behöver lite skötsel och klarar en del. Perfekt för nybörjaren som älskar växter.

- Ananasplanta. Visste du att denna plantan också kallas för antisnark-plantan? Vi känner alla någon som kan ha nytta av den här växten.

Service på BloomPost

Det har verkligen blivit enklare att leverera växter - med BloomPost. Vi har sammanställt ett urval av de vackraste gröna inomhusväxterna, krukväxterna och brevlådeväxterna som kommer att lysa upp vilket rum som helst. Så ge en växt som gåva och upplev den gröna kraften! Våra växter skickas med skötseltips så att mottagaren kan njuta av sin nya gröna vän ännu längre.