Vänskapsgåva

Har du en kär vän som du vill överraska? Någon som alltid finns där för dig, och som du vill ge något i gengäld? BloomPost hjälper dig! Här hittar du massor av olika unika vänskapsgåvor. Från torkade blommor till färska blommor och från plantor till små träd. Vilken vänskapsgåva väljer du? 

Vänskapsgåvor

Visst vill man helst av allt kunna ge sin bästa vän en stor kram varje dag? Men det är inte alltid möjligt. Du kanske bor långt bort från din bästis eller så är ni båda upptagna med allt annat i livet. I så fall tycker vi att det är perfekt att skicka en fin gåva direkt till brevlådan. Våra gåvor skickas alltid till brevlådan, så mottagaren behöver inte vara hemma. Våra vänskapsgåvor är originella, roliga och lätta att beställa. Vem ska du överraska? 

Den originella vänskapsgåvan till brevlådan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

 

Trevliga vänskapsgåvor

Det krävs inte alltid en speciell dag för att ge någon en present. Självklart vill man ge sina vänner en födelsedagspresent. Kanske en julklapp också, eller när de har köpt ett nytt hus eller fått ett nytt jobb. De oväntade, små gåvorna är dock de mest uppskattade. Överraska din vän med en originell vänskapsgåva. Bara för att visa hur mycket hon eller han betyder för dig. Vi har vackra brevlådeblommor och torkade brevlådeblommor för att överraska din vän.

Blommor säger allt! En bukett torkade blommor är det perfekta sättet att visa att du uppskattar någon. Torkade blommor håller mycket längre än färska blommor, så de kommer att stå länge där hemma. BloomPosy Pastel är den perfekta färgglada buketten med torkade blommor till din vän. Letar du efter en symbolisk gåva för att tacka din bästa vän för alla vackra stunder i er vänskap? Ge BlooMemory - Doftljus i present och visa att han/hon är ljuset i ditt liv. Lägg till ett kort med en fin text och gåvan till din vän är komplett!

Originell vänskapsgåva

Din bästa vän förtjänar det bästa! Överraska honom eller henne med en riktigt originell brevlådegåva. Vad sägs om en av våra lök- och frögåvor? Satsa till exempel på fröbomberna. Dessa färgade blommor sätter färg på någons trädgård. Är din vän en riktig pusselnörd? Välj då vårt växtpussel, ett trevligt utmanande grönt pussel. Det blir kul! Till och med när det är färdigt. Då kan man rama in det och hänga upp det på väggen. Kanske får du till och med hjälpa till med pusslet!

Service hos BloomPost

Vill du skicka en vänskapsgåva till din bästa vän? Då har du kommit till rätt ställe, nämligen till BloomPost. Vi har superfina och originella gåvor för alla. Från blommor och växter till pussel, choklad, blomsterlökar och fröer och till och med små träd. Vi skickar din överraskning till mottagaren för endast 49 kr. Beställd innan kl 12.00, beräknad leverans imorgon (tis-fre).