Unik inflyttningsgåva

Har du och din kärlek precis flyttat ihop? Har din moster köpt en ny lägenhet? Eller har dina föräldrar köpt ett sommarhus? Då letar du förmodligen efter en fin inflyttningspresent för att önska dem lycka till. Lyckligtvis är BloomPost ´´hemma´´ på alla marknader. Hos oss hittar du unika gåvor, som gör ett hemtrevligt direkt.

Unik gåva till ett nytt hem

Att flytta in i ett nytt hem är fantastiskt! Men många husägare ska vänja sig vid det i början. Kala väggar, kablar som ligger lite överallt, tillfälliga möbler… Kort sagt vill man gärna göra det mysigt så fort som möjligt! Det är här BloomPost kommer in. Vi har de finaste blommorna, växterna och även träd som strax kommer lysa upp ditt rum. Du kan skicka dessa unika inflyttningspresenter tillsammans med brevposten. Detta är inte bara originellt, utan även väldigt användbart, till exempel om du inte bor runt hörnet och kan delta på inflyttningsfesten.

De finaste gåvorna till ett nytt hem

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Liten blomma i inflyttningspresent

Vad skulle vara mysigare än en vacker blomsterbukett på bordet? Det lyser upp rummet! Hos BloomPost hittar du därför alla slags buketter, som omedelbart ger lite mer liv till stugan. Överväg till exempel vår färgrika Sweety eller Fancy buketter. Du kan självklart även ge torkade blommor, som förblir vackra i flera månader. Välj till exempel den populära BloomPosy. Eller DIY BloomRing: en unik blomstergåva med torkade blommor som mottagaren själv kan vara kreativ med. Ännu mer grönt, men på väggen!

Annorlunda inflyttningspresenter

Utöver blommor och luftväxter för inomhusbruk, har vi även fantastiska gåvor till trädgården. Precis som huset kan den förmodligen behöva lite färg och mysfaktor. Ge till exempel våra färgrika fröbomber som en gåva! Också en bra idé: Ge ett träd i gåva. Ett litet träd, som växer till ett vackert praktexemplar i mottagarens trädgård. Perfekt att ge någon när de precis köpt ett hus och ska börja sitt liv där. Trädet växer tillsammans med dem, så länge de bor i huset.

Service hos BloomPost

Du hittar de bästa gåvorna på BloomPost, från torkade blommor, pussel och växter till blomsterlökar och även träd. Din gåva kommer med all säkerhet vara något alldeles speciellt. Lägg till ett fint kort, så din lyckoönskning också kommer med. Vi skickar din överraskning till de nya husägarna för endast 49 kr. Beställs den idag innan kl.12 levereras den imorgon (tis-fre)