Träd

Letar du efter en genuin & grön gåva? Ge något av våra ´brevlådeträd´.  En gåva som håller i flera år och som dessutom hjälper naturen. Och dessa gåvor har den ultimata överraskningseffekten: ett träd levererat till dörren!

 

 

Brevlådeträd som gåva

Ett träd är inte bara en originell och rolig gåva - utan du bidrar ockå till att skapa en bättre värld för dig själv och de runt omkring dig när du planterar ett. Ett träd rensar luften genom att ta bort C02. Ett träd producerar även sitt eget syre, vilket är nyttigt för både människor och djur! Sist men inte minst så är det fantastiskt vackert att smycka varje trädgård med ett eller flera träd. Till vem vill du ge ett träd? 

En speciell gåva

Så överraskad mottagaren kommer blir när personen får ett träd levererat genom brevlådan! En superkul och annorlunda gåva, om du frågar oss. Ett träd levererat till brevlådan är också en fantastisk gåva att ge när någon du känner nått en ny milstolpe i livet. Till exempel om någon har fått en bebis eller skaffat ett nytt hus. Också en bra idé: Att ge olivträdet vid ett bröllop, och önska dem därmed all lycka och massvis med kärlek i framtiden.
 
Vi visar alla våra träd speciellt för dig, så du kan välja det rätta till den rätta mottagaren.
 
🌳 Giant Sequoia är det största trädet i världen och representerar styrka, mod och beslutsamhet. Vem ger dig styrka i livet?
 
🌳 Bi-trädets blommor ger mycket nektar och lockar bin och fjärilar till din trädgård. Perfekt för den riktiga naturälskaren.
 
🌳 Pinjeträdet symboliserar mod, vitalitet och styrka. Något vi alla behöver då och då. Vem vill du gärna ge lite mod?
 
🌳 Viljestyrka och kraftsamling - det är precis det som fjärilsbusken står för. En annorlunda gåva till en person som till exempel gått igenom en tuff period i livet.
 
🌳 Ginkgo Biloba symboliserar hälsa och styrka, då det har använts som naturmedicin sedan tusentals år tillbaka. Det är faktiskt världens äldsta träd - som fick se både dinosauriernas uppkomst och när de försvann!
 
🌳 Det moderna silkesträdet är en skönhet när det står i full blom. En vacker person förstjänar ett vackert träd!
 
🌳 Har du en vänskap eller en kärlek som du värdesätter högt? Ge denna sällsynta Akacia i gåva till den du tycker om.
 
🌳 Sprid lite medelhavskänsla på mottagarens balkong eller trädgård med ett olivträd. En symbol för fred och källa till de kulinariska läckerheterna.
 
🌳 Känner du en äkta kaffeälskare? Ge då en kaffeplanta som gåva. Ett träd som inte blir allt för stort och som ger kaffebönor efter ett tag.
 
🌳 Känner du en riktig te-drickare? Nu kan de göra sitt egna te! Teplantan är fint vintergrön med vita, ljusa blommor.

Service hos BloomPost

De finaste träd-gåvorna hittar du hos BloomPost, från ett olivträd till det största trädet i världen. Din gåva är garanterat originell. Lägg till ett fint kort och din brevlådegåva är komplett. Vi skickar din överraskning till de nya husägarna för endast 49 kr. Beställt idag innan kl 12, levereras imorgon (tis-fre).
Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.