• Home
  • >
  • Torkade blombuketter

Torkade blombuketter

Upptäck vackra torkade blombuketter på BloomPost! Unna dig själv eller överraska en älskad person med en bukett torkade blommor. Alla våra torkade blombuketter är utformade med noggrannhet av vår florist Tommy. Han kommer personligen att förklara hur du bäst stylar dem, eftersom varje bukett levereras med Tommys stylingtips. En torkad bukett är en hållbar, unik gåva som håller i många år! Vem ska du överraska?

Originell torkade bukett som present

Letar du efter en originell present som gör ett bestående intryck? På BloomPost hittar du de vackraste torkade blombuketterna i Sverige: den perfekta presenten för alla tillfällen. Oavsett om du vill gratulera, tacka eller helt enkelt överraska någon: våra torkade blombuketter passar helt perfekt! Från rustika och naturliga stilar till ljusa bröllopsbuketter med torkade blommor. Vår florist Tommy har valt ut underbara buketter med torkade blommor bara för dig - och alla kommer med bra stylingtips. En extra överraskning för mottagaren (eller för dig själv)!

Torkade blombuketter: gåvor för alla tillfällen!

På BloomPost har vi skapat perfekta torkade blombuketter för alla tillfällen. Från rustika och naturliga torkade blommor till ljusa torkade bröllopsbuketter. Oavsett vilken färg du väljer är en bukett torkade blommor alltid ett riktigt blickfång i varje interiör! Den perfekta presenten när du vill överraska en älskad person med en hållbar och unik gåva. Det är enkelt att göra en beställning hos BloomPost: välj helt enkelt din torkade bukett (stor eller liten, färgglad eller naturlig), lägg till lite extra (som en god chokladkaka) och välj ett hälsningskort för ditt personliga meddelande. Vi tar hand om resten!

Torkade buketter från BloomPost:

- Originella torkade blombuketter
- Inklusive Tommys stylingtips
- Garanterat en glad mottagare
- Säkert och omsorgsfullt förpackade
- Hållbar gåva
- Du kan välja flera fantastiska hälsningskort
- 99 kr i fraktkostnad
- Vid beställning före kl 12:00 dagen innan, leverans nästa dag (tis-fre)

Torkade blombuketter är gåvor att minnas

Även om varje bukett torkade blommor är olika har de alla några saker gemensamt. För det första är varje torkad bukett noggrant utvald av vår florist Tommy. De är av bästa kvalitet och kommer att hålla superlänge. Till skillnad från vanliga buketter kommer torkade buketter att hänga med i många år framöver. Våra buketter med torkade blommor är därför inte bara fantastiska gåvor, utan de är också ett bestående minne. Den perfekta hållbara överraskningen! De torkade buketterna levereras obundna, vilket gör att mottagaren (eller du!) själv kan arrangera en vacker bukett. De kan alla placeras i en snygg vas eller arrangeras kreativt i olika små vaser. Möjligheterna är oändliga!

Från ljusa torkade blommor till rustika, naturliga buketter

Från torkade buketter med ljusa färger, som vår Colour Fest, till rustika buketter som Natural Beauty: du hittar alla möjliga stilar hos BloomPost. Vill du förgylla någons dag med en bukett torkade blommor? Vår Sunny Day Deluxe är den perfekta presenten. Om du vill låta någon veta att du tänker på den är vår French Kiss det rätta valet. En present till någon med stil? Bohemian Chic Deluxe är en riktig blickfångare!

Våra torkade blombuketter finns i två upplagor: normal och deluxe. Deluxe-utgåvan är större och mer extravagant än den normala torkade buketten. Båda är fantastiska gåvor att både ge och ta emot!

BloomPost service

Du kan skicka din blombukett för så lite som 99 kr. Har du några frågor om våra blombuketter? Du kan såklart alltid kontakta oss. Vårt team är redo att hjälpa dig! På vår kontaktsida hittar du också svar på vanliga frågor (FAQ) från våra kunder.