Skapa din egen gåva
Beställ innan kl 12, leverans nästa dag (tis-fre)
Unik överraskning till brevlådan

Gåva med torkade blommor

Vill du ge någon fina och hållbara torkade blommor i gåva? Då är BloomPost det du söker. Hos BloomPost kan du skicka torkade blommor på ett unikt och annorlunda sätt, de blir nämligen levererade direkt genom brevlådan! Från en trendig bukett med pastellfärgade torkade blommor till en DIY-blomsterkrans, oavsett kommer det bli en hit hos mottagaren. Har vi fångat ditt intresse? Då är det bara att utforska vårt sortiment av fina gåvor med torkade blommor.

Gåva med torkade blommor levererade direkt till dörren

Som skapare av de enda ´brevlådegåvorna´ med torkade blommor – levererar vi som du nog kan gissa – dina torkade blommor direkt genom brevlådan. Detta gör det mycket smidigare att ge torkade blommor i gåva, då mottagaren inte behöver vara hemma, och du kan också skicka din gåva i sista sekund. Mottagaren kommer utan tvivel att bli överraskad!

Den genuina brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnader

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans är nästa dag (tisdag - fredag) med Postnord

Varför ge torkade blommor i gåva?

Vill du ge någon en blomsterbukett som håller längre än 10 dagar? Då är en bukett med torkade blommor helt perfekt! De vissnar inte, så mottagaren kan njuta av dem i under en lång tid. Få inte panik om du inte har gröna fingrar; Torkade blommor tål nämligen värme och så ska de inte vattnas heller.

De vackraste gåvorna med torkade blommor

Vårt duktiga BloomPost-designteam har sammansatt de vackraste torkade blomstergåvorna. Med noggrant utvalda blommor av bästa kvalitet! Till exempel vår BloomPosy, en ny och modern bukett med torkade blommor, eller för de mer kreativa; en DIY BloomRing. Om det är som en gåva kan du också smidigt lägga till ett att våra många fantastiska kort. Om du önskar en gåva där din hälsning är mer i centrum, så är det vår BlooMemory du ska välja. Vill du även skicka med choklad? Du kan alltid lägga till en extra add-on i din korg.

BloomPost service

BloomPost är det bästa sättet att skicka annorlunda och unika gåvor med, så om det är färska blommor eller torkade blommor, vi skickar alla våra produkter fint paketerade och levererade till dörren. Oavsett om du vill lyckönska någon på födelsedagen, tillökning i familjen, till ett nytt hem eller bara som uppvaktning så har BloomPost den perfekta gåvan till dig.

Det är supersmidigt att ge torkade blommor som gåva från BloomPost. Du väljer din favoritbukett med torkade blommor och så tar vi hand om resten. Vi levererar din gåva var och när du önskar för 49kr. Beställ dagen innan kl.12 (mån-tors) med leverans dagen efter. Att skicka torkade blommor i sista sekund är därför inget problem med BloomPost. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

BLOOMPOSY-PASTEL-brevlåda-torkade-blommor