• Home
  • >
  • Skicka en tackgåva

Skicka en tackgåva

Hjälper din svåger dig med trädgårdsprojektet? Vattnar grannarna plantorna när du är på semester? Eller passar mormor och morfar barnbarnen ofta? Visa din tacksamhet och skicka en tackgåva från BloomPost. Vi har det bästa urvalet av tackgåvor, som du smidigt kan skicka med posten. Roligt att skicka och fantastiskt att ta emot. Du kan smidigt skicka en tackgåva med BloomPost!

Skicka en tackgåva med posten

Att få hjälp är och förblir värdefullt. Även om personen gör det av kärlek och inte behöver något i gengäld kommer en tackgåva alltid att uppskattas. Med de små tackgåvorna från BloomPost är det ännu roligare och lättare att skicka en tackgåva. Alla våra tackgåvor blir levererade genom brevlådan. Du behöver inte fråga om mottagarna är hemma, så din tackgåva förblir en härlig överraskning. Utöver detta så är väntetiderna korta från produktion till mottagaren har buketten, och leveranskostnaden ligger på 49 kr.

Den originella brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Unikt urval av tackgåvor

Med ett unikt sortiment av tackgåvor kan du smidigt skicka en gåva som överraskar. Ta våra tack-blommor som exempel. Som skapare av blomstergåvor som levereras direkt genom brevlådan kan du smidigt skicka färska blommor med BloomPost. Mottagaren får en stilfull presentask levererad direkt till dörren, med en vacker blomsterbukett. Dessa blommorna kommer färska från odlaren varje dag och skickas direkt till mottagaren. På grund av den korta försörjningskedjan och den speciella förpackningen förblir blommorna otroligt färska! Du kan till exempel skicka Sweety som ett tack eller en fin mix av tulpaner. Det glädjer alla!

Utöver våra färska blommor kan du också skicka torkade blommor som en tackgåva. Torkade blommor är verkligen moderna och de vissnar inte. Du kommer därför ge någon en oförglömlig gåva, när du väljer torkade blommor som en tackgåva.

Utöver att skicka blommor som tack, kan du också skicka en av våra gåvor levererade direkt genom brevlådan. Vi har supersöta plantor, som passar genom brevlådan, så som våra gröna systrar, men också fina blomsterlökar och fröer. En idealisk tackgåva är garanterat vår BloomBotanical. Med dessa blomsterlökarna kan mottagaren göra sitt eget herbarium. En liten tackgåva som sprider stor glädje (och gör världen lite grönare)!

Tackgåvor med något extra

Självklart kan du inte skicka en tackgåva utan ett fint kort. Dina ord är naturligtvis det viktigaste. Därför kan du på BloomPost lägga till de finaste och sötaste korten till din tackgåva, självklart med plats för din personliga hälsning. Ska din tackgåva vara något extra? Kolla in våra extra ting och lägg till exempel till en läcker chokladkaka från Tony Chocolonley med din tackgåva.

Service hos BloomPost

Vill du skicka en tackgåva? BloomPost har de bästa tackgåvorna redo för dig: en liten rolig gest! Beställ din order snabbt och smidigt online och dra nytta av låga leveranskostnader och snabb leverans: beställ innan kl. 12 och leverans är dagen efter (tis-fre)!