Tackgåva blommor

Hjälper din svärfar med otaliga uppgifter i ditt nya hem? Hjälper din studentkamrat dig med att förbereda dig till en svår tenta? Eller vill du tacka en kär vän, som alltid finns där för dig, på gott och ont? Skicka blommor som ett tack: en liten gest, men en stort nöje! Med blommor från BloomPost är det ännu roligare och lättare att säga tack!

Säg tack med blommor

Att säga tack är en liten insats, men det gör garanterat mottagaren väldigt glad. Det finns inget bättre än att bli tackad för den hjälp du har gett någon annan. Det är ett tecken på uppskattning, även om det är något så litet som att passa katten. Där finns många anledningar till att tacka någon. Blommor kommer alltid vara en säker vinnare, därför kan du smidigt säga tack med blommor från BloomPost!

Blommor som en tackgåva levererade direkt genom brevlådan

Att skicka blommor som en tackgåva är och förblir roligt. Det är något fint med att göra någon annan glad. BloomPost har allt som krävs för att hjälpa dig med detta. Vi har alla slags blommor som du lätt kan skicka och få levererade direkt genom brevlådan. Du beställer bara blommorna online så tar vi hand om resten! Till exempel så levererar vi i en stilfull förpackning och blommorna kommer till mottagaren dagen efter, om de beställs innan kl. 12 (tis-fre)

Den originella brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Färska blommor som tackgåva

Som skapare av de enda brevlådeblommorna kan du få färska blommor levererade genom brevlådan hos oss. Dessa blommor skickas i en patenterad förpackning, vilket betyder att de är och förblir färska under resan till mottagaren. Utöver det kommer blommorna direkt från odlaren till mottagaren; ingen auktion och inga långa väntetider hos blomsterhandlaren. Mottagaren av dina blommor som tackgåva kan därför njuta av blommorna en extra lång tid. Vi erbjuder också 9 dagars färskhetsgaranti!

Vilka blommor ger du som en personlig tackgåva? Med vår Sweety kommer du helt säkert ge någon ett ´sött ögonblick´. Vår Fancy är den färgrika systern till Sweety, det är också en fin och annorlunda bukett, som helt säkert kommer sprida ett leende på mottagarens läppar. En blandad bukett med rosor, om de så är gula, rosa, röda eller vita fungerar de alltid perfekt som en tackgåva!

Gör din tackgåva personlig

När du skickar en tackgåva skulle ett personligt kort passa perfekt att lägga till med gåvan. Därför kan du hos BloomPost välja mellan många fantastiska kort med gott om plats till en personlig hälsning. Ska där vara något mer med gåvan? Lägg gärna till något extra i din order. Tänk dig en smarrig chokladkaka från Tony Chocolonely att skämma bort mottagaren med.

Service hos BloomPost

Vill du ha blommor levererade som en tackgåva? Gör det tillsammans med BloomPost! Vi har de vackraste blommorna redo för dig. Vi levererar dina blommor i en stilfull presentbox direkt genom brevlådan, vi kan försäkra att det är en riktig överraskning. Dina blommor skickas med posten för 49 kr. Har du frågor angående våra tackgåvor? Kontakta oss gärna, vi finns här för att hjälpa dig.