Sommarblommor

Vill du ta in sommaren i ditt hem? Då har du kommit till det bästa stället för sommarblommor här hos BloomPost! Vi har de vackraste sommarblommorna i vårt sortiment, från vackra pioner och brokiga torkade blommor till blommor i somriga färger till terassbordet. Skäm bort någon med en sommarbukett eller ta sommaren med dig in i din stuga med sommarblommor från BloomPost!

Sommarblommor med posten

När vi tänker på blommor tänker vi ofta på våren, men där finns också många sommarblommor som passar perfekt till sommartemperaturen. På detta sätt bjuder du in solen i ditt hem eller som extra pynt på terrassen, särskilt om du lägger blommorna på trädgårdsbordet. Det gör det verkligen somrigt!

Det har aldrig varit smidigare att skapa sommarstämning i hemmet, och BloomPosts sommarblommor är de rätta för denna uppgiften. Vi skickar våra sommarblommor med posten, så du får dem snabbt och färska. Detta gör det också superenkelt att skickar sommarblommor och därmed sprida en härlig sommarkänsla till mottagaren, leveranskostnaderna är låga, blommorna lider inte av någon lång väntetid, och mottagaren behöver inte vara hemma. Det är verkligen användbart, när man gärna vill skicka en överraskning!

De vackraste sommarblommorna med posten

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Inspiration till sommarblommor

Vad är typiska sommarblommor? Vi ger dig en hjälpande hand. När temperaturen stiger, och sommaren står för dörren, är pioner det perfekta valet. Denna vackra blomma blommar i maj och juni. Med en bukett pioner startar du sommarsäsongen på bästa sätt! Utöver en sommarbukett med pioner är en färgrik bukett med färska eller torkade blommor också idealiskt. Med Bohemian Ruby bidrar du till exempel till en riktig Ibiza-stämning vid mottagarens stuga eller terrass. Denna färgrika bukett är verkligen iögonfallande. BloomPosy Pastel är också en sommarfavorit med sina festliga färger och charm. Eller kanske en BlooMini, perfekt till din altan eller under parasollen.

Vill du hellre plantera dina sommarblommor?

Känner du någon som gillar att pyssla i trädgården, låt dem skapa deras egna blomsteräng. Till exempel kan de så våra blomsterlökar och fröer under våren, så de kan se ut över en färgrik blomsterträdgård med frodiga blommor hela sommaren. Med BloomBotanical kan du till exempel göra ditt eget herbarium! Ett herbarium är en samling av torkade blommor och växter. Denna gåvan innehåller torkade blomsterlökar, så du snart kan börja odla de vackraste blommorna.

Letar du efter något med medelhavscharm? Ta dig då en titt på våra olivträd. Med ett olivträd får du en varm, medelhavskänsla där hemma. Olivträdet från Medelshavs-Europa älskar att vara i solen. Om sommaren kan det därför stå på terrassen och i dåligt väder kan det stå inomhus på ett ställe där det finns lite solljus.

Service hos BloomPost

Om du vill ha de vackraste sommarblommorna så har du kommit till rätt ställe här hos BloomPost. Gör ditt eget ställe somrigt och mysigt, eller ge någon annan några fina sommarblommor. Du kan skicka sommarblommorna snabbt och lätt via vår hemsida. Din order skickas med posten för 49 kr. Följande gäller alla våra sommarbuketter och andra sommarblommor: ordrar som läggs innan kl 12 levereras dagen efter (tis-fre)