Beställning av rosor

Livet är en dans på rosor, men dansar man för länge får man taggar i fötterna. Detta ordspråket säger mycket, men vi älskar ändå rosor och vad de symboliserar. En bukett med rosor kommer alltid vara det mest klassiska och finaste du kan ge dina närmaste, som de verkligen värdesätter. Här hos BloomPost har vi alltid den bästa kvaliten, färska från odlaren varje dag och en 9-dagars färskhetsgaranti. Vi levererar våra blommor på ett annorlunda sätt, nämligen i brevlådan. Det perfekta sättet att överraska någon på! Se och beställ dina rosor smidigt online.

Beställ unika rosor

Att skicka rosor kommer alltid vara unikt och spännande! Dessutom så vill vi göra beställning och leveransen av rosor ännu mer speciell och lättare. Hur då tänker du? Vi levererar alla våra rosor direkt genom brevlådan, om det så är en bukett med vackra rosor eller en av våra andra fina gåvor. Vi packar rosorna och de andra gåvorna i fina presentboxar, som alla passar i brevlådan. Det betyder att vi kommer med brevleveransen, så mottagaren behöver inte vara hemma för att få fina blommor. Vi packar naturligtvis in dem fint, som en riktig gåva. Tillsammans kan vi överraska din bästa vän, mamma, kollega eller någon annan som förtjänar uppvaktning.

Den genuina brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnader

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans är nästa dag (tisdag - fredag) med Postnord

Få 100% färska rosor levererade

När du beställer rosor på BloomPost får du också 100% färskhetsgaranti, oavsett vilka rosor du väljer. Hur kan vi hålla våra rosor färska? Det beror på vår speciella förpackning; den innehåller ett patenterat folie med mikroskopiska hål, som ger rosorna tillräckligt med syre för att de ska överleva, men inte så pass mycket att de fortsätter växa. Under resan kommer de ´´falla i sömn´´, och när de sedan placeras i en vas av mottagaren vaknar rosorna och förblir färska i ytterligare 9 dagar! Är det inte så speciellt och häftigt?

Att beställa rosor hos BloomPost har flera fördelar! De packas hos odlaren, så våra rosor inte behöver ´´lida´´ av långa väntetider på auktion eller i blomsterbutiker. När mottagaren öppnar sin BloomPost, så kommer rosorna direkt från odlaren.

Beställ rosor från den ledande odlaren

BloomPosts rosor kommer dagligen färska från AQ Roses plantskola, en familjeverksamhet från Holland med en plantskola i Etiopien. AQ Roses är inte bara känt för kvaliteten på rosorna, utan även uppmärksammade för deras sociala förhållande. Att köpa rosor hos BloomPost är därför ett socialt ansvarsfullt val.

Beställ röda rosor och mer

Vårt imponerande sortiment av vackra rosor. Till exempel kan du beställa rosor i olika färger på BloomPost. Vad sägs om en fin bukett med röda rosor: de utstrålar kärlek och passion! Eller kanske en bukett med blandade rosor, som vår mix av rosor med röda, rosa och gula färger, de passar perfekt vid alla tillfällen. Utöver en bukett med röda och blandade rosor har vi också rosa och vita rosor. Båda buketterna är perfekta om du vill imponera på någon! Vem känner du som förtjänar vackra rosor?

Service hos BloomPost

Vi önskar att bli din favoritleverantör av rosor online: Det är unikt, enkelt och miljövänligt. Vi levererar dina rosor direkt genom brevlådan, det kräver ingen paketpost och därför förblir koldioxidavtrycket lågt. Dels så sprider du glädje till dina närmaste men du hjälper också till att skapa en grönare värld.

PRETTY-PINK-brevlåda-blommor