Påskpresent

Kan du inte komma på årets påskmiddag? Eller skulle du vilja skicka en liten present till någon och önska glad påsk? Överraska dem med en fin påskpresent från BloomPost. Vi kan göra påskfirandet lite mer speciellt tillsammans! 

Påskpresent

Inte bara under julen, utan också vid påsk har vi mysiga traditioner. Vi börjar morgonen med en underbar påskbrunch, gömmer påskägg i trädgården för barnen, äter en liten (eller stor) påskhare i choklad och dekorerar vårt hem med färgglada påskris. Men ett vackert knippe blommor är också en del av påsken. När allt kommer omkring firar vi inte bara Jesus uppståndelse utan också början på våren! Och vilket sätt är bättre att göra det på än att ta in massa blommor i ditt hem? 

Blommor till påsk

Vill du önska din bästa vän, mor/farföräldrar, moster eller favoritkollega en riktigt glad påsk? Då är en festlig påskpresent med blommor det perfekta valet. Naturligtvis har vi på BloomPost en speciell present för dessa dagar också. Till exempel så har vi ett trevligt påsk-kit med 12 gula tulpaner och en påse med smarriga chokladägg, levereras tillsammans i en superfin gul förpackning. Du kan även lägga till ett kul påskkort med en personlig text. Du kan såklart också skicka en av våra andra brevlådeblommor som påskpresent. Tänk dig en härlig mix av gula, rosa, röda och orangea tulpaner: en munter och härlig bukett som gör alla glada. Eller kanske våra tulpaner i pastell: en trendig tulpanbukett som bjuder in våren i ditt hem. Pärlhyacinten blommar också tidigt och är en perfekt, färgglad blomma att dekorerar bordet med inför påskmiddagen. 

Easter gift through the letterbox Påskpresent genom brevlådan

 Att överraska någon vid påsk är ännu lättare nu med påskpresenter från BloomPost. Alla våra påskpresenter passar genom brevlådan: från färska blommor till torkade blommor och från luftväxter till de gröna bröderna: vår gröna trio. Detta ser till att det är låga fraktkostnader, inga långa väntetider och mottagaren behöver inte vara hemma. Och eftersom vi levererar din BloomPost som brev och inte med paketpost, förblir vårt koldioxidavtryck lågt. På så vis gör vi inte bara påsken grönare utan också vår planet! Och levereras våra blommor färska via brevlådan? JA, såklart! Vi packar våra påskblommor i ett speciellt folie vilket håller dem färsk under transporten, på ett helt unikt sätt. När mottagaren sätter påskblommorna i vasen förblir de färska i över en vecka. Läs mer om vår färskhetsgaranti här

 

Påsk med BloomPost

Gör påsken ännu festligare med en fin påskpresent till någon du älskar. Vi har de bästa påskblommorna: fantastiska att ge och fantastiska att ta emot! Beställ innan kl 12:00 (mån-tors) och din påskpresent levereras dagen efter. Vi levererar för endast 49 kr. Har du några frågor angående våra påskpresenter? Då kan du kontakta oss här. Vi hjälper dig gärna! På vår kontaktsida hittar du även svar på vanliga frågor. 

BLOOMPOSY-PASTEL-brevlåda-torkade-blommor