Omtänksam gåva

Känner du någon som går igenom en svår tid? Då hjälper BloomPost dig gärna med att skicka en liten omtänksam gåva. Vi har olika gåvor, som du kan ge till någon som verkligen skulle behöva det. Liten insats, stor gest! Lägg till ett att våra fina kort med en kärleksfull och personlig hälsning, så kommer du garanterat göra mottagarens dag bättre.

Omtänksam gåva med posten

Känner du någon som har gått igenom en tuff period, har varit sjuk där hemma eller har mist någon de håller kär? Då är det fint om du kan visa personen att du tänker på den. En omtänksam gåva är då en bra idé, speciellt om du inte kan besöka mottagaren så ofta. BloomPost har flera gåvor, som levereras genom brevlådan, vilket gör dem smidigare att skicka. På detta sättet kan du ge någon en hjälpande hand, om än på avstånd.

Hjärtvärmande och omtänksamma gåvor med posten

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Omtänksam blomstergåva

Kan du inte hitta de rätta orden? Säg det med blommor och få fram din hälsning ändå! Skicka till exempel en vacker bukett med vita rosor. Eller kanske en färgrik bukett, till exempel med blandade rosor eller en annorlunda gåva som BlooMini, för att sprida lite färg i mottagarens hem. BloomPosts färska blommor skickas i en särskild förpackning, vilket betyder att de anländer extra färska. Detta ger mottagaren av ditt paket möjlighet att njuta av din omtänksamma blomstergåva under extra lång tid.

Omtänksam blomstergåva för ett varaktigt minne

Förutom färska blommor har BloomPost också speciella torkade blommor, som du kan ge någon ett långvarigt minne med. Torkade blommor håller i flera månader, även år. Önskar någon tur och lycka med vår BlooMemory: en omtänksam gåva med torkade blommor och med ett speciellt ställ till ditt personliga hälsningskort. Eller låt ditt ljus skina med BlooMemory Doftljus: en gåva för särskilda ögonblick, som förtjänar ljus. Tillsammans kan vi ge någon en ljuspunkt!

Önskar tur och lycka med BloomPost

Vill du önska någon god bättring, visa stöttning eller bara skicka en stor kram? Då är vi på BloomPost redo att hjälpa dig. Vi har vackra färska blommor och andra gåvor som är hjärtevärmande. Bara lägg till en fin hälsning från dig, och du kommer med all säkerhet ge någon en omtänksam gåva som betyder mycket under svåra tider. Lägg din order på hemsidan, så kommer vi igång direkt. Beställ den idag innan kl. 12, levererad imorgon (tis-fre).