Önska lycka till

Ibland behöver man bara en liten ´push´ för att uppnå något! BloomPost hjälper dig att önska framgång till en älskad person. Vi har olika lyckogåvor för att önska någon: "Lycka till!" Lyckönskningar är alltid uppskattade. Till exempel till ett nytt jobb, ett prov, ett viktigt samtal eller ett svårt prövning. Se till att ge någon ett leende på läpparna med våra lyckogåvor!

Önska någon lycka till

Känner du en god vän som har en viktig anställningsintervju? Ska din bror snart skriva en tenta? Eller ska din moster opereras? Lyckönskningar kan skickas när någon står inför något spännande. Det är supertrevligt för mottagaren att veta att du tänker på dem. Små lycka till-gåvor är alltid en bra idé. På BloomPost har vi en mängd olika hälsningar för dig som vill önska någon lycka till.

Den originella lycka till-gåvan via posten

 Mottagaren behöver inte vara hemma

  Solid och stilfull förpackning

   Hållbar

   Välj bland många fantastiska hälsningskort

   49 kr i leveranskostnad

Beställ innan  kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Små lycka till-gåvor

Med vårt breda utbud av torkade brevlådeblommor och brevlådeblommor finns det en lyckad present som passar alla. Vad sägs om en vacker bukett Freesias? En superfärgglad och härlig blomsterbukett, som garanterat kommer att ge mottagaren en varm och positiv känsla. BloomParty är också en fantastisk lycka till-gåva. Du kan dela upp dessa blommor bland små vaser. Påfågelfjädern visar att du är lika stolt som en påfågel över dem!

Lycka till-kort

Naturligtvis kan du lägga till ett personligt kort med en trevlig text till varje beställning. Ett personligt meddelande med en digital kyss på gör naturligtvis din gåva riktigt speciell! Vår BlooMemory erbjuder en möjlighet att lägga in ett kort med en trevlig text. Bredvid de vackra torkade blommorna. Vill du göra din gåva extra speciell? Lägg då till en trevlig add-on. Du kan till exempel lägga till en läcker Tony Chocolonely-bar. Det kommer att tilltala alla.

Service of BloomPost

Vill du skicka en lycka till-gåva till din bästa vän, kusin eller farmor? Då har du kommit till rätt ställe här hos oss på BloomPost. Vi har mycket fina och originella brevlådegåvor för att önska någon lycka till. Från blommor och växter till pussel, choklad, blomsterlökar och fröer, ja, till och med små träd. Vi skickar din överraskning till mottagaren för bara 49 kronor. Beställd innan kl 12.00, levereras dagen efter (tis-fre).