Liten julgran

Oh Christmas tree, oh Christmas tree, how lovely are thy branches! På BloomPost kan vi inte vänta med att få dekorera vår lilla julgran! Hur trevligt är det inte om du kan överraska någon med en liten julgran i år? Särskilt i tider då det är svårare att träffa varandra är det viktigt att göra något extra speciellt under högtiderna. Så satsa inte på ett julkort i år, utan skicka någon en liten julgran! Du kan ju bara inte missunna någon dessa söta små granar!

JULGRAN GENOM BREVLÅDAN: HUR FUNGERAR DET?

Vill du ge din mamma, pappa, syster, kollega eller granne en extra överraskning till jul i år? Vi tycker att det låter som en bra idé! BloomPost finns till för att få människor att le, och vi föredrar att göra det genom brevlådan! Våra små julgranar går också genom brevlådan. En stor fördel är att mottagaren inte behöver vara hemma. Så snart mottagaren kommer hem eller går till ytterdörren står det en liten julgran på dörrmattan! Våra snygga förpackningar kommer omedelbart att ge dig ett leende på läpparna. Och leendet blir bara större när du packar upp den: en liten julgran!

- Julgran med posten
- Mottagaren behöver inte vara hemma
- Solid och stilfull förpackning
- Hållbar
- Välj bland många fantastiska hälsningskort
- 49 kr i leveranskostnad
- Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

FÄRDIGA JULGRANAR: FESTLIGT OCH ENKELT!

På BloomPost har vi många fina brevlådegåvor. Under julhelgen gör vi en extra satsning och lanserar ett överraskande utbud av julklappar till brevlådan. Ett enkelt sätt att leverera julen hem till någon! Från torkade blommor till färska blommor, och naturligtvis... DIY-julgran i brevlådan! Våra bästa supportrars favorit. Varje år säljs den lilla julgranen snabbt och är eftertraktad att skicka till nära och kära. Den perfekta julklappen för vem som helst. Vem blir inte glad över en julgran i brevlådan? Vår julfavorit finns i två färger: Julgran röd och Julgran silver. Vilken färg väljer du? Vår originella DIY-julgran är gjord av äkta tallkvistar. Den är dekorerad med ljus, girlanger och trästjärnor. Så att alla kan dekorera sin egen unika julgran! Gör din julhälsning extra speciell genom att skicka en riktig julgran i brevlådan tillsammans med ett julkort. Denna gåva gör julhälsningen superspeciell! Nu behöver du bara fundera på vem du ska skicka julgranen till med posten.

VEM SKULLE DU VILJA GE EN JULGRAN I BREVLÅDAN?

Du kan ge en liten julgran till vem som helst. Det är en rolig och festlig present som garanterat kommer att glädja mottagaren! Vem ska du ge en oförglömlig jul i år? Din mamma som alltid finns där för dig? Din systerdotter som hjälpte dig häromdagen? Eller kanske din bästa vän som du har träffat lite mindre på sistone? Oavsett anledning kan du med en ´brevlådejulgran´ leverera en oförglömlig jul genom brevlådan! En liten julgran passar också utmärkt som en företagsjulklapp till dina kollegor, kunder eller andra jobbkontakter.

SERVICE HOS BLOOMPOST

Du hittar de sötaste julgranarna hos BloomPost, den ultimata julklappen! Din gåva är verkligen originell. Lägg till ett fint julkort och din julklapp är komplett. Vi skickar din överraskning till mottagaren för så lite som 49 kr! Beställ idag innan kl. 12.00, leverans imorgon (tis-fre).