• Home
  • >
  • Krya på dig-gåva

Krya på dig-gåva

Letar du efter en originell "Krya på dig snart"-gåva till någon som skulle behöva ljus och glädje? Då är BloomPost här för dig! Vi har olika gåvor för speciella stunder som förtjänar lite ljus. Du kommer garanterat få mottagaren att le. Vem vill du stötta? Vi hjälper gärna till!

Skicka en krya på dig-gåva

Har din bästa vän genomgått en större operation, ligger din favoritkollega på sjukhus eller ligger din mamma i sängen med en jobbig influensa? Oavsett vad orsaken är önskar ingen att vara sjuk. Därför förtjänar alla som inte mår bra en liten boost! Vill du önska någon ett snabbt tillfrisknande, men du kan eller vill inte komma förbi? Då kan BloomPost hjälpa dig. Vi har skapat ett särskilt sortiment av gåvor som kan levereras genom brevlådan. Ett stort nöje att ta emot och roligt (och enkelt) att ge!

Den originella "Krya på dig"-gåvan

  Solid och stilfull förpackning

   Hållbar

   Välj bland många fantastiska hälsningskort

   49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Originella "Krya på dig"-gåvor

Om du letar efter en originell presentidé för att önska någon krya på sig har du kommit till rätt ställe, nämligen till BloomPost. Du kan skicka alla typer av unika gåvor för både kvinnor och män. Många väljer BlooMemory - Doftljus för att önska någon en snabb återhämtning. BlooMemory Candle är en brevlådegåva med torkade blommor. Krya på dig-gåvan består av en träsbas med plats för ett doftljus, handvalda torkade blommor i en glaskupol och ditt personliga hälsningskort. Kortet har gott om plats för ditt personliga meddelande. Vi har också BlooMemory: Denna krya på dig-gåva innehåller en träbas med plats för ett personligt hälsningskort och två vaser med vackra torkade blommor. Eftersom hållbara torkade blommor aldrig vissnar blir denna krya på dig-gåva ett bestående minne.

Önska någon att krya på sig med blommor

Förutom en originell krya på dig-gåva är blommor också speciella att få! Våra blommor är unika då de levereras genom brevlådan. Med våra originella brevlådeblommor kommer du garanterat att muntra upp någon. Och med 9 dagars vasgaranti kan mottagaren njuta av blommorna extra länge. Vill du hellre muntra upp någon med en bukett torkade blommor? Kolla in våra torkade blommor för en hållbar och vacker "Krya på dig snart"-gåva.

Får det vara något mer? 

Vill du skämma bort någon extra mycket, eftersom personen helt enkelt förtjänar det? Gör då din Krya på dig-gåva extra speciell med någon av våra extra add-ons. För den riktiga chokladälskaren kan du lägga till en läcker chokladkaka från Tony Chocolonely till din beställning. Choklad kan få vem som helst på bra humör. Du kan enkelt lägga till en extra gåva under beställningsprocessen.

Krya på dig-gåvor levererade med BloomPost

De trevligaste "Krya på dig"-gåvorna hittar du hos BloomPost: din favoritplats för en överraskning! Vi levererar dina "Krya på dig"-gåvor på ett speciellt sätt. Vi förvandlar din beställning till en riktig gåva, inklusive sidenpapper, instruktioner och stylingtips. Din krya på dig-gåva ryms genom brevlådan, så den behöver inte skickas med paketpost. Förpackningen är dessutom försedd med FSC-märkning. Våra gåvor är inte bara roliga utan också hållbara. Vi levererar din gåva för endast 49 kr. Beställd innan kl 12:00, levereras imorgon (tis-fre). Har du några frågor till oss? Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!