Julklappar

Letar du efter en originell och liten julklapp i år? Då har du kommit till rätt ställe här hos BloomPost. Vi har små julklappar som inte bara är trevliga att få, utan även trevliga att ge! Med vårt breda utbud av små julklappar finns något för alla! För din mamma, pappa, mormor, moster eller syster. Önska någon en god jul med BloomPosts julöverraskningar.

EN LITEN JULKLAPP: EN FIN GEST

Julen handlar om att vara snäll mot varandra, så egentligen är storleken på gåvan inte det viktiga. Med en liten julklapp säger du lika mycket som med en bamsestor julklapp. En liten julklapp från BloomPost är allt du behöver. En liten gest för att tacka eller överraska någon. Du kan låta BloomPost leverera julklappar direkt till mottagaren (med ett julkort) eller till ditt hem så du kan lägga dem under granen. Alla våra små julklappar kommer i snygga presentförpackningar och kan placeras under granen! Vilken julklapp är perfekt för din bror, syster, kollega eller vän?

  • De originella små julklapparna
  • Mottagaren behöver inte vara hemma.
  • Solid och stilfull förpackning
  • Hållbar
  • Välj bland många fantastiska hälsningskort
  • 49 kr i fraktkostnad
  • Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag-fredag) med Postnord

VAD ÄR MYSIGARE ÄN EN VACKER BLOMBUKETT PÅ BORDET?

Det gör rummet genast både mysigare och mer trivsamt! Särskilt under julmiddagen är det trevligt att dekorera bordet med brevlådeblommor. Speciellt inför julen har vi tre typer av brevlådeblommor som du kan skicka som en liten julklapp till en älskad person. På så sätt kan du låta någon veta att du tänker på dem under dessa speciella dagar. Vår julbukett med röda amaryllis är den perfekta lilla julklappen! Överraska någon med ett gäng röda julstjärnor. Vill du ha mer färg? Välj då den blandade amaryllisbuketten. En blandning av röda, rosa och vita blommor, wow! Om du letar efter en elegant julbukett kan du beställa vår bukett vita amaryllis som en liten julklapp.

TORKADE BLOMMOR I BREVLÅDAN SOM EN LITEN JULKLAPP

Förutom färska brevlådeblommor har BloomPost även trendiga torkade brevlådeblommor. Torkade blommor är en hållbar liten julklapp eftersom de håller sig länge. BloomPosy Jul är en elegant julbukett av torkade blommor. Den perfekta lilla julklappen! Ett trevligt tips till mottagaren: dekorera julbordet med enskilda torkade blommor placeras längs bordet! Eller fördela de torkade blommorna i flera små vaser. Kan du inte besöka någon under julen i år? Skicka då en liten julklapp! BlooMemory Jul är ett julkort 2.0! Den vackra träbasen med vaser och torkade blommor har också plats för ett av våra vackra julkort.

SÖTA SMÅ JULKLAPPAR FÖR UNDER GRANEN

Vi skulle våga säga att de flesta av våra gåvor från BloomPost passar fint som julklappar inför julen, men vi ska bara lyfta fram våra favoriter för dig! Letar du efter en kreativ liten julklapp? Då är Bloom&Clay precis vad du letar efter. En gåva med torkade blommor och självhärdande lera, för att göra dina egna hållare och vaser! Vi har Bloom&Clay Terra och Bloom&Clay Blue. Ännu fler DIY-julöverraskningar? Vår Paper Field Bouquet är en hållbar gåva: en bukett som aldrig bleknar eller vissnar! En liten julklapp som du kan börja arbeta med direkt? Ta dig an blomsterpusslet! Vill du ge en liten julklapp som verkligen är en höjdare? Vår BloomWoody är perfekt för varje interiör och superhållbar. En blandning av torkade blommor på en fin björkskiva!

SMÅ JULKLAPPAR FÖR MANNEN

Letar du efter en fin liten julklapp till din pappa, farfar, bror eller vän? Vi hjälper dig att ta dig ur julstressen! På Bloompost finns det många fina små julklappar för alla män. Vårt bästa tips: ge ett träd! Ge ett litet träd i julklapp och passa på att skapa en ny tradition framöver; nästa jul kan ni titta på trädet tillsammans, se hur det har växt och tänka tillbaka på förra julen och året som har gått. Vi har den perfekta julklappen till kaffeälskaren: kaffeplantan som inom några år producera sina egna bönor, spännande eller hur? Eller om du kanske vill hålla dig till ett mer juligt tema har vi ett annat träd som verkligen är kul att ge i julklapp: pinjeträdet! Vårt tips om du vill skicka en tidig julklapp till någon i december: Twinkle Twinkle! En liten gran som säger lite mer än bara ett julkort. Extra roligt: efter användning kan du plantera trädet i trädgården och odla din egen julgran!

SERVICE HOS BLOOMPOST

På BloomPost hittar du de finaste små julklapparna, från (torkade) blommor, pussel och växter till blomsterlökar och även (jul)träd. Din gåva kommer garanterat att vara originell. Lägg till ett fint julkort och din lilla julklapp är klar. För så lite som 49 kr kan vi skicka din överraskning till mottagaren eller få den levererad hem till dig! Beställ idag innan kl 12:00, få leverans imorgon (tis-fre). .