Julbuketter

Skicka en julbukett för att sprida lite julstämning hem till någon genom att skicka en julbukett! December är årets roligaste månad tycker vi. Det är dags att hänga upp ljusen och dekorera husen. Men det är också dags att tänka på andra och överraska dem med något litet. Och hur trevligt vore det om du också tog in naturen i ditt hem? BloomPost hjälper dig att överraska dina nära och kära med de vackraste julblommorna. Blommor gör alla på festligt humör!

BESTÄLLNING AV EN JULBUKETT: LÄTT SOM EN PLÄTT!

På BloomPost kan du enkelt beställa en julbukett. Vi levererar din julbukett i ett snyggt paket. Se till att ge mottagaren ett leende med en av våra julbuketter! Du behöver såklart inte vänta till jul för att skicka en av våra vackra julbuketter. Det är ju trevligt med julstämning i huset några veckor före jul. Alla våra julbuketter levereras via brevlådan, så mottagaren behöver inte vara hemma. På så sätt kan din julbukett (nästan) alltid levereras. En julfest på din dörrmatta!

RÖDA JULBLOMMOR

Rött, färgen på... julen! Trots att det finns otaliga färger av brevlådeblommor är det med röda blommor som du verkligen får julstämning i ditt hem. Röda julbuketter sticker inte bara ut, utan ger också en varm atmosfär i någons vardagsrum. Den perfekta julöverraskningen! Skicka en vacker röd julbukett bestående av röda amaryllis. Den ultimata julbuketten! Amaryllis med eukalyptus som en överraskning i brevlådan. Gör dina julönskningar extra speciella genom att skicka ett julkort tillsammans med julblommorna. Vill du skicka en romantisk julbukett? Välj då röda rosor!

LEVERERA EN JULBUKETT TILL EN ÄLSKAD PERSON

Under de lediga dagarna vill du att dina närmaste ska vara nära dig. Ibland är det dock inte möjligt. Lyckligtvis finns BloomPost där för att hjälpa dig att låta dina nära och kära veta att du tänker på dem! Du kan leverera en julbukett till en älskad person med BloomPost! Vi har komponerat tre buketter med julblommor speciellt för julen: Amaryllis Röd, Amaryllis Blandad och Amaryllis Vit. Tre vackra julbuketter som kommer att stjäla showen i varje hem! Vilken färg väljer du?

Naturligtvis hoppas vi på en vit jul i år, men varför vänta tills det snöar när du kan leverera en White Wonder? Vi har förpackat dessa snövita, stjärnformade blommor i en vacker box. En fräsch julbukett som mottagaren kan njuta av extra länge! Föredrar du att sätta färg på någons hem dessa mörka dagar? Välj då vår glada Sweety-bukett med färgglada julblommor. Har du fortfarande inte hittat det du letar efter? Ta då en titt på hennes syster: Fancy.

SKICKA EN JULBUKETT? SATSA PÅ TORKADE BLOMMOR!

På BloomPost har vi inte bara färska blommor, utan även torkade blommor! Visste du att torkade blommor också passar perfekt som julbukett? Du kan sätta ihop dem till en bukett, men också dela upp dem i separata vaser. Perfekt för bordet under julmiddagen! Den ultimata julbuketten med torkade blommor är vår BloomPosy Jul. Vi har valt ut de vackraste torkade blommorna med en touch av jul. Beställ denna roliga julklapp och ge någon en oförglömlig högitd! Också kul: BlooMemory Jul. Det här är inte riktigt en julbukett, men det är väldigt fina torkade julblommor! I trähållaren finns det också plats för ett fint julkort. Perfekt om du vill skicka något mer än ett vanligt julkort i år!

SERVICE HOS BLOOMPOST

Hos BloomPost hittar du de vackraste julbuketterna, från torkade blommor till färska blommor! Din gåva kommer garanterat att vara originell. Lägg till ett fint julkort och din julklapp är komplett. Vi skickar din överraskning till mottagaren för så lite som 49 kr! Beställ idag innan kl. 12.00, levereras i morgon (tis-fre).