• Home
  • >
  • Home decoration

BloomPost Home

Du hittar de vackraste inredningsdetaljerna att ge i gåva hos BloomPost! Lite grön och fin heminredning gör mottagarens hem levande och mysigt. Ge din heminredningsgåva en personlig touch genom att lägga till ett gratulationskort. Den perfekta överraskningen för varje interiör!

Gåvor för heminredning

Ibland vill du ge någon en gåva som verkligen gör intryck. Det hjälper vi dig med - här på BloomPost. Med dessa presenterna kan du hitta de vackraste överraskningarna som kommer att stjäla showen i någons vardagsrum. De perfekta heminredningsgåvorna till den där vännen som älskar allt som har med inredning att göra, eller till din bror som precis har flyttat ihop med sin kärlek. Våra heminredningsgåvor får alla att känna sig hemma direkt! Våra gåvor är utformade av våra designers och återspeglar de senaste inredningstrenderna. Och psst... våra inredningsprodukter passar säkert minst lika fint hemma hos dig själv också ;)

 

Heminredningsgåvor för varje tillfälle

Ett nytt hus, en födelsedag, examen, en tackgåva eller bara för att: det finns alltid ett tillfälle för en heminredningsgåva! BloomPost har originella gåvor som omedelbart förgyller mottagarens hem. Våra gåvor är unika och inspirerade av naturen. Med våra hållbara produkter gör vi världen lite gladare och grönare!  Vi har ett brett utbud av inredningsgåvor: med torkade blommor, färska blommor och växter. Men också roliga DIY-presenter som pussel. Mottagarenlär bli kreativ direkt!

- De orginella inredningsgåvorna

- Mottagaren behöver inte vara hemma.

- Solid och stilfull förpackning

- Hållbar

- Välj bland många fantastiska hälsningskort

- Från 49 kr i fraktkostnad

- Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag-fredag) med Postnord

Trendigt i alla hem: torkade blommor 

Om du verkligen vill ge någon en up to date inredningsgåva rekommenderar vi e torkade blommorna. Torkade blommor håller sig superlänge och lyfter ett helt rum med sina vackra färger. Och det bästa då? Mottagaren kan fortsätta att arrangera de torkade blommorna, flytta runt dem och sätta dem i en annan vas. Oändligt med möjligheter!

En vacker present med torkade blommor som tar in naturen i ditt hem är BloomWoody: torkade blommor arrangerade på en björkskiva. Visste du att du också kan hänga upp torkade blommor? Med vår BloomRing kan du enkelt dekorera den tråkiga vita väggen eller dörren. Du kan också blanda torkade blommor med färska blommor (som i BloomParty).

DIY heminredningsgåvor

Har du en kreativ vän som du vill överraska med en DIY-present? Då har vi också några fina presenter till dig. Dessa gåvor är inte bara kreativa, utan de är också så snygga när de sätts ihop! Vad sägs om Bloom & Clay, ett kreativt projekt där mottagaren kan göra sin egen vas/hållare av lera. Sätt i de vackra torkade blommorna i den och voilà! Blomsterpusslet är också en rolig DIY-present. När pusslet är färdigt kan mottagaren rama in det och hänga upp det på väggen.

Krukväxter till ditt hem

Letar du efter en heminredningsgåva som passar alla? Då ska du satsa på en växt! Växter är alltid trevliga att ta emot och passar in i alla typer av interiörer. De är också hållbara och hälsosamma. En växt som sprider glädje: vår Dottie! En begonia med prickar, du har säkert sett den på sociala medier och i inredningstidningar. En riktig blickfångare! Du kan också välja vårt olivträd. Ett superfint litet träd som bjuder in en bris av medelhavet i ditt hem. Även supertrevligt att ha på balkongen!
 

Service hos BloomPost

Från torkade blommor till växter - Bloompost har de finaste heminredningsgåvorna för dig. Du kan enkelt skicka dem per post: överraskningseffekten är garanterad! Lägg till ett fint gratulationskort till gåvan under beställningsprocessen och gör din gåva ännu mer speciell. Vi har ett kort för varje tillfälle. För alla våra presenter gäller följande: beställs idag före kl 12.00, levereras i morgon (tis-fre). Fraktkostnad från 49 kr.
 
Har du några frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss. På vår kontaktsida hittar du också svaren på vanliga frågor.