SWEETY-brevlåda-blommor

9-dagars färskhetsgaranti

Färska från odlaren

Våra blommor åker direkt till mottagaren, inga omvägar här inte. Ingen auktion, inga långa ´väntetider´ i blomsterbutiken - helt enkelt färska från odlarna. På så vis sparar vi mycket tid och mottagaren kan njuta av blommorna mycket längre.

9-dagars vasgaranti!

Vi är säkra på kvalitén och vågar därför ge 9-dagars ´vasgaranti´. Skulle blommorna mot förmodan bli vissna innan det ersätter vi dem..

Förpackad på ett speciellt sätt

Vi packar våra blommor i ett patenterat folie med mikroskopiska hål. på så sätt förblir fukten kvar i förpackningen och bara lite syre når blommorna. Tillräckligt för att hålla dem vid liv, men inte så pass att de kan fortsätta växa. 

Sshhh.. de sover 

Från det ögonblick då blommorna packas somnar de. Under transporten klarar de sig utan vatten i upp mot fem dagar. Tack vare den robusta förpackningen är blommorna väl skyddade. När mottagaren öppnar sin bloompost och sätter blommorna i vatten vaknar de igen och håller sig färska i mer än en vecka.

Biologiskt nedbrytbar

Vi är stolta över vår nya ´gröna´ förpackning! Våra färska blommor är packade i ett speciellt folie som håller blommorna färska under deras resa. Från och med nu är detta ett hållbart folie som är 100% nedbrytbar. 

SWEETY-brevlåda-blommor