Hållbar gåva

Letar du efter en hållbar gåva till dina medarbetare, förälder eller bästa vän? Då har du kommit till rätt plats här på BloomPost. I vårt sortiment hittar du flera unika och miljövänliga produkter, som alla skickas på ett hållbart sätt. Fint att ta emot och ansvarsfullt att ge! Med våra hållbara gåvor önskar vi göra världen (bokstavligt talat) lite grönare. Vill du hjälpa oss?

Din favoritleverantör av hållbara gåvor

Vi vill gärna vara din favoritleverantör när det kommer till plastfria, rättvisa, socialt ansvariga och hållbara gåvor. Till någon annan, men också till dig själv. Vi har några vackra gröna gåvor för varje tillfälle. Från en hållbar födelsegåva till en trendig och hållbar bukett torkade blommor till födelsedag, inflyttningsgåva eller bara för att. Vi hjälper dig med att hitta en hållbar gåva, som mottagaren kan njuta av en lång tid framöver!

För oss betyder hållbarhet, utöver att erbjuda miljövänliga produkter, att minimera påverkan på miljön och vara transparenta angående de gröna målen vi på BloomPost har.

Hållbara gåvor levererade direkt genom brevlådan

BloomPosts hållbara gåvor passar genom brevlådan. Då gåvorna skickas med brevpost är det inte nödvändigt med paketleverans. Och det gör en skillnad! Detta säkrar ett lägre CO2-avtryck. Att skicka ekologiska gåvor med brevposten är inte bara bättre för Moder Jord, utan också för dig. Till exempel så är leveranskostanden låg, långa väntetider är ett minne blott och mottagaren behöver inte vara hemma för att ta emot sitt paket. Det är ett nytt och annorlunda sätt att ge en gåva på!

Hållbara brevlådegåvor

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

 Hållbara gåvoidéer

Hos BloomPost kan du köpa de mest unika blommorna, nämligen färska blommor och torkade blommor. Från färska tulpaner och rosor till trendiga torkade blommor, vi har en vacker bukett till alla. Som skapare av brevlådeblommorna strävar vi efter en transparent blomster- och växtindustri, där hålbarheten är central. Så vi jobbar tätt tillsammans med våra odlare och leverantörer. Våra rosor kommer till exempel färska dagligen från AQ Roses plantskola. AQ Roses är en av de ledande afrikanska plantskolorna med hänsyn till kvalitetsrosor och de sociala förhållanden.

Dessutom så arbetar vi så mycket som möjligt med hållbara material. På grund av den patenterade förpackningen till våra färska blommor är det till exempel minimalt spill av vatten och kylning. Äntligen har alla våra förpackningar FSC-kvalitetsmärket.

Vill du ge den grönaste gåvan vi har? Ge ett träd!

Våra träd levereras också direkt genom brevlådan och växer till riktigt stora träd. Denna gåvan håller i år och är mycket hållbar! Träd bidrar också till en sundare planet. De filtrerar CO2 från luften, ger syre och bidrar till biologiskt mångfald. Våra träd kommer från en ekologisk uppfödare. Vi har ett fint urval av träd, vilket väljer du?

Andra gröna gåvor

Förutom (torkade) blommor, växter och träd har vi många andra hållbara produkter, som gör världen lite grönare. Till exempel våra blomsterlökar och frö-gåvor. Med dessa hållbara gåvopaket ger du någon en dubbel gåva; när mottagaren ta emot presentboxen och när blomsterlökarna eller fröna börjar blomma! Du ger även naturen en hjälpande hand.

Glöm inte att lägga till ett fint kort till din hållbara gåva. Vi har många hälsningskort med gott om plats för din personliga hälsning.

Service hos BloomPost

Du hittar de bästa hållbara gåvorna hos BloomPost, från (torkade) blommor, pussel och växter till blomsterfrön och även träd. Vi skickar din överraskning till mottagaren för endast 49 kr. Beställt idag innan kl. 12, levererat imorgon (tis-fre)!