• Home
  • >
  • Gåvor med posten

Gåvor med posten

Vill du gärna uppvakta någon med en gåva, men har du inte möjlighet att själv leverera den? Till exempel för att mottagaren inte får ta emot besök på grund av sjukdom, bor utomlands eller helt enkelt inte är hemma? Då är gåvor som blir levererade direkt genom brevlådan från BloomPost den bästa lösningen för dig. Vem vill du överraska med en unik gåva, skickad med posten?

Gåva levererad direkt genom brevlådan

Att skicka en gåva som ett brev; hur fantastiskt smidigt är det inte? Speciellt när mottagaren inte förväntar sig det...Här hos BloomPost älskar vi att vara med och överraska med unika och annorlunda gåvor. Alla våra gåvor passar perfekt genom brevlådan, vilket gör det mycket smidigare att ge en gåva. På detta vis behöver mottagaren inte vara hemma. Verkligen smidigt!

Den genuina brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnader

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans är nästa dag (tisdag - fredag) med Postnord

Gåvor inspirerade av naturen

Visste du att alla våra gåvor är inspirerade av naturen? Vi har färska blommortorkade blommorblomsterfrö och plantor, men också fina pussel med blomster- och plantmotiv. Vår fina trio: De gröna systrarna eller De gröna bröderna. Tillsammans kan vi göra världen lite gladare, men också grönare. Våra unika gåvor passar snyggt in i alla svenska hem.

Utöver att erbjuda miljövänliga produkter försöker vi också att hålla miljöpåverkningarna så små som möjligt. Till exempel så betyder den patenterade förpackningen vi använder till våra färska blommor att det är ett minimalt spill av vatten och kylning. Och då våra gåvor passar genom brevlådan finns det inget behov av paketpost. Det innebär ett mindre koldioxidavtryck. Till sist så är alla våra förpackningar FSC-kvalitetsmärkta.

Skicka gåvor till alla evenemang

Då det är så unikt och smidigt att skicka gåvor med posten kan du använda dig av det till många olika evenemang. Som en lyckönskning till en födelsedag eller till en examen, nytt jobb, tillökning i familjen eller ett nytt hem, Oavsett om det är till mormor, morfar, farmor & farfar, föräldrar, bästa vän eller en affärskontakt: våra unika gåvor med posten passar perfekt till alla!

Gör din gåva med posten mer personlig

På BloomPost kan du lägga till massor av fantastiska lyckönskningskort till din gåva. Vi har ett kort till varje tillfälle med gott om plats för din personliga text. Vill du ha något mer? Då kan du också lägga till en fin liten add-on till din order. Vad sägs om en smarrig chokladkaka från Tony Chocolonely eller en mini-girlang?

Service hos BloomPost

Letar du efter en unik gåva att skicka med posten? Då har du kommit rätt. Här hos BloomPost har vi annorlunda och vackra gåvor som garantera kommer överraska din kärlek, bästa vän eller favoritkollega. Beställ idag innan kl.12 och vi levererar dagen efter (tis-fre) för 49 kr. Vi kan även leverera gåvor utomlands. Har du några frågor till oss? Tvivla inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna! Du hittar också svar på de vanligaste frågorna på vår kontaktsida.