Nytt jobb - gåva

Känner du någon som just har tagit sig igenom en svår arbetsintervju och fått nytt jobb? Ge dem en gåva för att gratulera till sitt nya jobb. På BloomPost har vi roliga brevlådepresenter som du kan använda för att säga "lycka till med din nya utmaning". Unna någon en trevlig överraskning efter ett långt jobbsökande.

Önska lycka till - nytt jobb

Hur trevligt är det inte att få en present efter att du har hittat ett nytt jobb? Du kan förresten också skicka en present till någon precis i förväg för att önska lycka till med en viktig arbetsintervju. Vem vet, det kan vara just den där sista pushen i rätt riktning! Att ge någon en gåva för att gratulera till det nya jobbet har aldrig varit enklare med det breda utbudet av gåvor från BloomPost. Vi skickar våra blommor med post, vilket innebär att du får våra brevlådeblommor snabbt och oöverträffat fräscha. BloomPost har en mängd olika gåvor som passar genom brevlådan, vilket gör det enkelt att skicka dem. På så sätt kan du önska någon lycka till på avstånd.

De bästa gåvorna - nytt jobb

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och snygg förpackning

Hållbar

Välj mellan många häftiga gratulationskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag-fredag) med Postnord

Present till en kollega som fått nytt jobb

Känner du en kollega som snart ska börja en ny tjänst inom ditt företag? Eller kanske gör ett byte till ett nytt företag? Ge en trevlig (avskeds)gåva. Skicka till exempel en bukett vackra brevlådeblommor. Vad sägs om Fancy, en vacker blombukett med glada färger. Eller välj Fancy's syster, Sweety. En blandning av säsongens vackraste blommor.

Förutom färska blommor kan du också ge bort torkade brevlådeblommor som gåva. Det är verkligen en hållbar gåva. Torkade blommor håller mycket längre än färska blommor. Det är stor chans att de torkade blommorna fortfarande lever på det nya jobbet efter några månader! Vad sägs om vår BlooMemory? Med ett personligt gratulationskort är din gåva komplett. Föredrar du en bukett torkade blommor? Satsa på BloomPosy Pastel.

Originalgåva nytt jobb

Vill du ge en riktigt originell gåva till en riktigt stjärna? Då ska du satsa på ett brevlådeträd. Ett litet träd som växer till ett vackert exemplar i någons trädgård är en originell gåva att gratulera någon till det nya jobbet med. Trädet kommer att "växa" tillsammans mottagarens karriär. Fin att att nå denna milstolpe (planterad i marken).

Service hos BloomPost

De finaste små gåvorna att gratulera till det nya jobbet med hittar du hos BloomPost. Från (torkade) blommor, pussel och växter till fröer och till och med träd. Glöm inte att lägga till ett fint kort med ett personligt meddelande. Eller en trevlig extra add on som till exempel en läcker Tony Chocolonely-bar. Din order skickas med posten för endast 49 kr. Beställt innan kl 12.00, levereras nästa dag (tis-fre).