Gåva leverans

Där finns alltid en anledning att skicka en gåva, om det så är till en födelsedag, nytt jobb, nytt hem, examen, tillökning i familjen, som ett tack eller önska en god bättring. Då är det bara att hitta en annorlunda och unik gåva...lyckligtvis hittar du alla möjliga fina gåvor hos BloomPost. Allt från färska blommor och plantor till pussel. De är alla en fest att både ge och få! Beställ innan kl.12 och leverans är nästa dag (tis-fre) Vem vill du överraska?

Leverans av gåvor: Smidigt och bekvämt

Vårt uppdrag är att överraska och glädja människor med fantastiska gåvor varje dag. Visste du att alla våra BloomPost gåvor passar genom brevlådan? Med detta gör vi det lättare att ge en gåva till någon. Din gåva skickas iväg snabbt och du behöver inte oroa dig om mottagaren inte är hemma. Din gåva levereras direkt genom brevlådan, oavsett så blir de garanterat överraskade när de ser vad som finns i den fina förpackningen. Vill du gärna skicka en gåva i god tid eller dagen innan? Anonym eller med personlig hälsning? Sverige, Danmark, England eller Holland? Då kan BloomPost hjälpa dig! Skriv gärna till oss om du har några ytterligare frågor.

Den genuina brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnader

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans är nästa dag (tisdag - fredag) med Postnord

Skicka unika gåvor

Hos BloomPost hittar du de originella ´´brevlådegåvorna´´. På detta sättet kan du smidigt skicka gåvor som överraskar! Allt från en romantisk bukett med röda rosor eller en fin bukett med säsongens blommor till plantor, ranunkler och blandade tulpaner. Rättare sagt, vi har blommor som passar alla vid varje tillfälle! De levereras i en stilfull och solid presentbox, och med ett patenterat folie, som ser till att blommorna förblir färska under hela leveransen. Dessutom kommer blommorna direkt till mottagaren från odlaren, så inga långa väntetider på auktionen eller i butiken. På så sätt kan personen du skickar gåvan till njuta av blommorna under en extra lång tid. Vi erbjuder även 9-dagars färskhetsgaranti!

Direkt från odlaren

100% färska

 9 dagars färskhetsgaranti

 Solid och stilfull förpackning

Föredrar mottagaren en mer modern och hållbar gåva? Eller letar du bara efter en gåva som de kan njuta av en längre tid? Då är våra torkade blommor det perfekta valet! Vi har olika gåvor med torkade blommor. Från vackra buketter i pastellfärger till unika DIY blomsterkransar, där mottagaren själv kan vara kreativ. Vi levererar alla våra gåvor direkt genom brevlådan. Känner du någon som skulle behöva en liten boost eller uppvaktning? Då är våra BlooMemory och BlooMemory doftljus perfekt.

Leverans av gåvor för alla tillfällen

Letar du efter en gåva till ett särskilt tillfälle? Självklart kan vi på BloomPost hjälpa dig. Till exempel har vi speciella kampanjer och produkter till Alla hjärtans dag, påsk, Fars Dag, Mors Dag och jul. Du kan även kontakta oss för gåvor till en affäreskontakt, kollega eller medarbetare. Tillsammans skapar vi något speciellt: till exempel en förpackning- och lyckönskningskort i stil med din verksamhet. Kolla in möjligheterna på vår sida för företagsordrar.

Skicka gåvor med extra läckerheter

Vill du att dina gåva ska innehålla lite mer? Då kan du lägga till en extra sak i din korg. Du kan till exempel skämma bort mottagaren med en smarrig chokladkaka från Tony Chocolonely eller en liten girlang för att göra gåvan ännu mer festlig. Du har också möjlighet att lägga till ett fantastiskt kort med en personlig text. På BloomPost kan du välja bland många fina kort, som har gott om plats för din hälsning. Detta gör din gåva ännu mer speciell!

Service hos BloomPost

Du kan skicka annorlunda och fina gåvor på ett nytt och unikt sätt med BloomPost. Med våra gåvor kommer du med garanti bidra till att göra världen lite gladare, men också grönare; alla våra gåvor är inspirerade av naturen och så är dem miljövänliga. Vi levererar våra gåvor direkt genom brevlådan, vilket resulterar i ett betydligt lägre koldioxidavtryck jämfört med leverans med paketpost eller via blomsterhandlare, som levererar med bil. Alla våra förpackningar är även FSC-kvalitetsmärkta. Om du väljer att skicka gåvor med BloomPost väljer du ett hållbart sätt!

Beställ idag innan kl.12 och vi levererar imorgon (tis-fre) för 49 kr. Vi kan även leverera gåvor utomlands. Har du några frågor? Tvivla inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna! Du hittar även svar på de vanligaste frågorna på vår kontaktsida.