Blomsterlökar och frö

Med våra blomsterlökar- och frögåvor ger du någon en ´dubbel-överraskning´: när de tar emot gåvan och när blomsterlökarna eller fröna börjar att blomma! Dessutom ger du också naturen en hjälpande hand.

Blomsterlökar och frö levereras via brevlådan

Vill du gratulera någon, önska dem lycka till, berätta för dem hur mycket de betyder för dig eller skicka dem en söt tanke? Om orden inte räcker till, låt blommorna tala för dig! Med BloomPosts unika blomsterlök- och frögåvor kan mottagaren odla sina egna blommor. En liten gest som garanterat ger mottagaren ett leende på läpparna. Och eftersom våra lök- och frögåvor passar genom brevlådan, är de också lätta att ge.

Vad är speciellt med att ge blomsterlökar och frön i gåva?

Visste du att blommor har sin egen betydelse sedan den viktorianska eran? Vid den tiden kunde människor i hemlighet skicka meddelanden till varandra. Så blommornas språk var ett sätt att kommunicera med varandra. Till exempel innebar en nejlika att någon var tvungen att skynda sig och en rododendron att det någon typ av fara lurade runt hörnet. Till denna dag berättar varje blomma en speciell historia, en historia som vi har fångat i en unik gåva.

- Den originella brevlådegåvan

- Mottagaren behöver inte vara hemma.

- Solid och stilfull förpackning

- Hållbar

- Välj bland många fantastiska hälsningskort

- Från 49 kr i fraktkostnad

- Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag-fredag) med Postnord

Blomsterlökar för en grönare värld

Med våra blomsterlökar- och frögåvor kan du göra världen lite gladare, men också grönare! Alla våra produkter är hållbara och inspirerade av naturen. Fröna skickas i hållbar förpackning med FSC-kvalitetsmärkning och levereras med brevleveransen, vilket säkerställer ett lägre CO2-avtryck.

Service hos BloomPost

Vill du ge blomsterlökar och frö i gåva? Du hittar de bästa gåvorna på BloomPost: glada, unika och enkla att skicka. Vi levererar alla våra gåvor direkt via brevlådan. Detta innebär att fraktkostnaderna är låga och mottagaren inte behöver vara hemma. Vi skickar dina gåvor för 49 kr. Beställt tidigare 12 levereras imorgon (tisdag - fredag).

Har du några frågor? Du är välkommen att kontakta oss. Vårt team hjälper dig gärna! Letar du efter en annan gåva? Kolla in våra blommor och presenter.