• Home
  • >
  • Skicka födelsegåva

Skicka en födelsegåva

Ge mamma och/eller pappa eller nybakta föräldrar en oförglömlig födelsegåva med de unikagåvorna från BloomPost. Våra födelsegåvor är designade och packade med kärlek: Vi gör allt för att göra denna oförglömliga del av livet ännu mer minnesvärd. Vill du skicka en unik födelsegåva till någon? Gör det tillsammans med BloomPost!

Födelsegåva med posten

Födseln av en ny familjemedlem är och kommer alltid vara speciell. Fira det och ge de nyblivna föräldrarna en unik gåva. Hos BloomPost har vi de bästa och finaste gåvorna till föräldrarna och den lille/lilla. Skicka födelsegåva till dig själv och ta med den när du besöker bebisen och föräldrarna, eller får den levererad direkt till dem som en överraskning.

Då våra gåvor levereras direkt genom brevlådan är det supersmidigt och roligt att skicka en födelsegåva med BloomPost till de nyblivna föräldrarna. Mottagarna kommer bli överraskade med ett festligt paket precis utanför dörren. Om du inte ha möjlighet att besöka bebisen och föräldrarna, men gärna vill leverera en personlig hälsning är våra födelsegåvor den idealiska gåvan.

Den originella födelsegåvan via posten

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Unika födelsegåvor levererade direkt till dörren

Att hitta en fin födelsegåva är inte alltid lätt. Urvalet är stort, och ändå så är så många gåvor den andra lik. Hos BloomPost har vi därför gjort ett litet urval av unika födelsegåvor, som också är stilfulla och hållbara. BlooMemory Baby är en av dem! Det är en stilfull gåva som du kan ge de framtida föräldrarna eller kanske till mor/farföräldrarna för ett varaktig minne. Du kan göra denna söta födelsegåvan med vackra torkade blommor ännu mer personlig genom att lägga till ett kort. Som en sista touch lägger vi till en Miffy-doftpinne och ett färgrikt silkesband! Vem vill du överraska med en sådan unik föräldrarskapsgåva skickad med posten?

Skicka en födelsegåva med BloomPost

Du kan naturligtvis få levererat en unik födelsegåva med BloomPost. Vi har valt de sötaste, finaste och vackraste födelsegåva till dig: packade med kärlek och levererade genom brevlådan. Vi skickar din födelsegåva för 49 kr. Beställd innan kl 12, och den levereras dagen efter (tis-fre). Har du frågor angående våra födelsegåvor? Du är välkommen att kontakta oss, vi finns här för att hjälpa dig!

Utöver födelsegåvor har vi också fina gåvor för andra tillfällen. Önska någon grattis på födelsedagen med vårt festliga födelsedagspaket eller uppmuntra någon med vår BlooMemory Doftljus.