Födelsedagspresent levererad

Kan du inte komma och äta bullar och tårta tillsammans med födelsedagsbarnet, men vill gärna skicka dem en fin födelsedagspresent ändå? Låt BloomPost hjälpa dig! Hos oss hittar du alla möjliga unika gåvor att överraska födelsedagsbarnet med. Dessa födelsedagspresenter blir smidigt levererade genom brevlådan. Det gör leveransen av en födelsedagspresent ännu smidigare (och roligare)! Kolla in våra erbjudande nedan.

Födelsedagspresent med posten

Naturligtvis föredrar man att ge födelsedagsbarnet en stor kram och skåla för ett nytt år av livet tillsammans. Det är dock inte alltid möjligt att göra det. Men självklart vill man att födelsedagsbarnet ska veta att denna dagen inte är glömd. BloomPost har de bästa födelsedagspresenterna, speciellt vid dessa ögonblicken. Du kan skicka dessa födelsedagspresenter med posten. De alla passar genom brevlådan. Överraskande, unikt och superenkelt. Till vem skickar du en födelsedagspresent med brevpost?

Den originella födelsedagspresenten med posten

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Leverans av unika födelsedagspresenter

Har din favoritkollega snart födelsedag? Fyller din moster 50 år? Eller fyller någon av dina mor/farföräldrar 80 år imorgon? Vi har de bästa presenterna till de som fyller år. Kanske en vacker blomsterbukett? Vi har färska blommor och torkade blommor i mängder av sammansättningar och färger. Vad sägs om en fin bukett Pretty Pink rosor eller en trendig bukett som vår Bohemian Ruby? Eller vårt födelsedagspaket med blandade rosor, en partyhatt och en partygirlang. Låt festen börja!

Du kan också få en av våra andra gåvor levererad som en födelsedagspresent. Tänk dig ett pussel till dina mor- och farföräldrar, en härlig box med fairtrade-choklad till din kollega eller färgrika fröbomber till din morbror. Och allt detta levereras direkt genom brevlådan! Du hittar, utan tvekan, en passande födelsedagspresent på BloomPost.

Leverans av fina födelsedagspresenter med personliga kort och mer

Vill du gärna göra födelsedagspresenten till födelsedagsbarnet ännu mer speciell? Helt enkelt för att födelsedagsbarnet förtjänar det? Lägg då till en fin extra ting till din födelsedagspresent. Till exempel kan du lägga till en mini-festkrans för att göra gåvan lite extra festlig. Eller lägg till en smarrig Tony Chocolonely-bar. Det kommer helt säkert bli uppskattat! Glöm inte att lägga till ett kort, en personlig hälsning gör verkligen din gåva till något alldeles speciellt.

Service hos BloomPost

Vill du skicka en födelsedagspresent till din bästa vän, faster eller kollega? Då har du kommit till rätt ställe hos Bloompost. Vi har fina och unika födelsedagsgåvor, och där finns något som passar alla. Från blommor och växter till pussel, choklad, blomsterlökar och frö och även små träd. Vi skickar din överraskning till mottagaren för endast 49 kr. Beställt idag innan kl. 12, levereras imorgon (tis-fre)!

Vill du ha din födelsedagspresent levererad utomlands? Klicka in på vår kontaktsida för att se vilka länder vi skickar till.