Födelsedag

Vill du överraska födelsedagsbarnet ordentligt? Gör det med våra unika födelsedagspresenter. Låt presenterna levereras till födelsedagsbarnet eller till dig själv och ta med dem till födelsedagskalaset. Gör det till en födelsedag att minnas!

En blomstrande födelsedag

Vill du gärna säga GRATTIS på födelsedagen till den du tycker om? Då är det mest naturliga och vanliga att skicka en bukett med fina blommor. Om du vill göra det extra speciellt i år tycker vi att du ska skicka en av BloomPosts annorlunda blomstergåvor, som levereras direkt till brevlådan: en riktig överraskning i en festlig förpackning. Beställer du idag innan kl.12 kommer blommorna levereras imorgon. Då det är en ´brevlådegåva´, behöver inte mottagaren vara hemma!

Få födelsedagsblommor med posten

Är det din bästa vän, mamma, moster eller morfars födelsedag, och vill du gärna överraska dem med en fin bukett? Då är ju en födelsedag det perfekta tillfället att skicka blommor! Hmm, hur vet man om mottagaren är hemma för att ta emot din bukett. Det är inte alltid så lätt att ta reda på det utan att avslöja överraskningen... Lyckligtvis behöver du inte bekymra dig över det med BloomPost. Som skapare av brevlådeblommor levererar vi även dina födelsedagsblommor till brevlådan. Mottagaren behöver inte vara hemma. Även om mottagaren är hemma kommer våra brevlådablommor garanterat överraska ändå. I den stilfulla förpackningen hittar mottagaren en festlig bukett med blommor av bästa kvalité, färska från odlaren och redo att sättas i en fin vas. Surprise! 

- Fina födelsedagspresenter

- Mottagaren behöver inte vara hemma.

- Solid och stilfull förpackning

- Hållbar

- Välj bland många fantastiska hälsningskort

- 49 kr i fraktkostnad

- Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag-fredag) med Postnord

 

Presentidéer till födelsedagen 

Vårt utbud av födelsedagspresenter är bredare än brett! Har du en vän som är galen i choklad? Ge honom eller henne en extra speciell smakupplevelse med lyxig choklad. För den riktiga finsmakaren! Överraskar du någon som gillar pussel? Vårt växtpussel är en riktig favorit! Extra kul: rama in den när du är klar och du har ett vackert motiv på väggen. Vill du ge någon en gåva för att lyfta huset eller trädgården? För inomhusbruk rekommenderar vi Dottie, en vacker växt med prickar samt vår ljusväxt (båda skickas med paketpost) är också ett utmärkt sätt att skicka lite ljus till någon. Ge våra fröbomber till någon som vill piffa upp sin trädgård. De glada fröbomberna ger vackert färgade blommor!

Blommor födelsedag: ett brett urval

På BloomPost har vi massa roligt som levereras genom brevlådan, till exempel: brevlådeblommor och torkade brevlådeblommor! Vi har rätt blommor för varje smak: från en vacker bukett rosa rosor eller blandade tulpaner till den så vackert blå muscarin. Får vi föreslå? Vår Sweety, en blandning av vackra säsongsblommor, är den perfekta buketten för en festlig stund. Vår bukett med blandade rosor kommer också att göra alla glada. 

Letar du efter ett komplett födelsedagspaket till födelsedagsbarnet? Då är vårt födelsedagspaket den perfekta presenten. Paketet består av en bukett rosor i olika färger, en söt girlang, en partytuta och en partyhatt. Våra brevlådeblommor är en superoriginell födelsedagspresent. Låt festen börja!

Är födelsedagsbarnet trendy? Kolla då in våra torkade blommor. BloomPost har olika trendiga torkade blombuketter och andra brevlådepresenter med torkade blommor. BloomPosy med sina gula och rosa nyanser är en riktig favorit. Dess lillasyster, BloomPosy Pastel, är en elegant och hållbar blandad bukett av torkade blommor. Båda buketterna levereras med praktiska tips så att födelsedagsbarnet kan vara kreativ med sina födelsedagsblommor. Köp en unik födelsedagspresent på BloomPost!

Blommor för en födelsedag, nytt jobb, diplom....

Det är lätt att önska någon en glad födelsedag med våra födelsedagspresenter. Men våra blommor och gåvor är också mycket trevliga för att gratulera någon till ett nytt jobb, ett nytt hus, tillökning i familjen, ett examensbevis, som en uppmuntran, ett tack eller bara för att. Vi har en blomsterbukett för varje tillfälle. Lägg till ett trevligt gratulationskort och/eller en extra add-on, och din personliga gåva är komplett! 

Service hos BloomPost

Överraska mottagaren med festliga födelsedagsblommor från BloomPost. Vi levererar blommorna för endast 49 kr. Beställ idag innan kl.12, och den levereras imorgon. Har du några frågor? Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna! På vår kontaktsida hittar du också svar på vanliga frågor.