Leverans av Fars dag-gåva

Söndagen den 13. november firar vi fars dag: En speciell dag, när alla pappor ställs i rampljuset. Letar du efter en fin fars dag-gåva till din far? Eller kanske till din svärfar, farfar eller en bästa vän som precis har blivit pappa? Då har du kommit till det rätta stället, nämligen här hos BloomPost. Vi har alla möjliga fina gåvor som skulle kunna överraska varje pappa. Då alla våra presentboxar levereras genom brevlådan är det supersmidigt och enkelt att få en gåva levererad till fars dag. Har vi fångat din nyfikenhet? Kolla in vårt urval av gåvor och beställ gärna i god tid.

Fars dag-gåva levererad genom brevlådan

Alla pappor förtjänar en lycklig fars dag. Men om du inte kan besöka din pappa eller ge din pappa den stora kramen han förtjänar i år? Då ska du såklart önskad honom en glad fars dag på ett annat sätt. BloomPost hjälper dig gärna, vi har några av de bästa idéerna till fars dag-gåvor, som smidigt levereras genom brevlådan. En överraskande, unik och superlätt gåva att skicka. Tillsammans kan vi överraska din pappa!

Den originella fars dag-brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Unika fars dag-gåvor

Vad skulle göra din pappa, svärfar, farfar eller morfar riktigt glad? Vi har några förslag. Vi har massor av unika fars dag-gåvor, som garanterat kommer överraska! Till exempel så har vi några häftiga plantor till fars dag. Kanske våra luftväxter, utöver dessa, har vi även andra gåvoidéer som ett olivträd, en kaffeplanta eller teplanta. Fler plantor och mer grönt i huset är alltid en bra idé. Vi har också vackra fars dag-buketter.

Naturligtvis har vi många fler fars dag-gåvor. Tycker din pappa om att påta i trädgården? Kolla då in våra unika blomsterlökar och fröer först. Med dessa fars dag-gåvor ger du din pappa en dubbelt så rolig gåva: när han tar emot gåvan, och när blomsterlökarna eller fröna börjar att blomma! Utöver blomsterlökar och frön har vi även träd, som levereras direkt genom brevlådan, de är fint packade så de passar perfekt som gåva till fars dag. Om din pappa inte kan hoppa över den där morgonkoppen med kaffe passar vår kaffeplanta perfekt som gåva. Är han mer en te-älskare så är teplantan det självklara valet. Ett träd är också en betydelsefull gåva, som håller i år. Varje gång din pappa ser trädet, kommer han att tänka på dig. Ett träd är också roligt att ge till en nybliven pappa. Då kan trädet växa tillsammans med bebisen, och det blir en fin symbol.

Service hos BloomPost

Vill du ge din pappa en fin fars dag-gåva? Då har du kommit till rätt ställe, till BloomPost. Med en originell fars dag-gåva kan vi tillsammans ge honom en speciell dag! Du kan snabbt och lätt skicka en fars dag-gåva via vår hemsida. För 49 kr blir din order skickad med Postnord. Få din fars dag-gåva levererad i tid: beställ innan kl. 12 och den levereras dagen efter (tis-fre)