Fars dag-blommor och mycket mer

Fars dag är precis runt hörnet! Och låt oss ge de bästa (och grönaste) gåvorna till svärfar eller pappa. Vi har det mest unika urvalet av fars dag blommor, blomsterlökar och frö och även träd! Idealiskt till den pappan som gillar gröna växter i huset eller som tycker om att pyssla i trädgården. Kolla in vårt urval!

 

Varje liten gåva kommer göra varje pappa glad

Fars dag är en dag för alla pappor. Vill du överraska din pappa? Eller kanske din svärfar, din bästa vän, kanske en nybliven pappa eller någon som känns som en pappa för dig? Då hjälper BloomPost dig gärna med ett unikt urval av gåvor. Tillsammans kan vi göra fars dag ännu mer speciell! Och då alla våra presentboxar levereras direkt genom brevlådan, så är det ännu smidigare och lättare att skicka en fars dag-gåva, om du inte kan besöka honom personligen i år.

De finaste fars dag-blommorna, samt växterna med mera

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Fars dag-blommor och växter

Letar du efter vackra fars dag-blommor? Kolla då in BloomPosts blommor först. Vi har olika underbara buketter, som levereras direkt genom brevlådan, de är väl lämpade som fars dag-gåvor. Från säsongsbestämda blommor och vackra rosor till väldoftande fresias och Ornithogalum: vi har något till varje pappa! Våra blommor är av bästa kvaliten och kommer färska från odlaren varje dag. Det är därför inga långa väntetider hos blomsterhandlaren eller på auktion. Din pappa, svärfar eller vän ,som precis har blivit pappa, kan njuta av sina fars dag-blommor under en extra lång tid, vi erbjuder nämligen en 9 dagars färskhetsgaranti.

Fars dag-träd, blomsterlökar och frön

Har din pappa gröna fingrar? Då tycker vi att du ska överraska honom med blomsterlökar och fröer speciellt från BloomPost. Det är en gåva som fortsätter att ge -när din pappa eller svärfar tar emot dem i en fin presentbox, och igen när de växer och blommar så vackert. Utöver blomsterlökar och frön har vi också träd, som levereras direkt genom brevlådan, vi tycker att det är den perfekta fars dag-gåvan. Om din pappa är ett stort fan av kaffe, är vår kaffeplanta en riktig vinnare. Eller kanske teplantan, om din pappa är en te-älskare. Ett träd är också en hållbar gåva, som håller i flera år. Varje gång din pappa eller svärfar ser trädet kommer han tänka på dig. Ett träd är också roligt att ge till en nybliven pappa. Då kan trädet växa tillsammans med bebisen, och det blir en fin symbol.

Fars dag på BloomPost

Fars dag-luftväxterblommor och träd: BloomPost gör fars dag till en riktig fest med unika och originella gåvor. Du kan smidigt beställa och få levererat fars dag-gåvor via vår hemsida. Ditt paket skickas med posten för endast 49 kr. Beställ din pappas blommor eller en annan typ av gåva i god tid: beställ innan kl. 12 och den levereras dagen efter (tis-fre).