Bukett blommor

Vill du överraska någon med en bukett blommor? Som en lyckoönskning, som ett tack, en omtänksam gåva eller bara för att? Kolla då in blommorna hos BloomPost. Vi har de sötaste blomsterbuketterna till din bästa vän, mamma eller favoritkollega. Vi levererar den blomsterbukett du har valt, direkt genom brevlådan: originellt, enkelt och miljövänligt. Kort sagt: det idealiska sättet att skicka gåvor på!

Blomsterbukett levererad direkt genom brevlådan

"Säg det med blommor" är ett välkänt ordspråk. Med blommor kan du förmedla en personlig och kärleksfull hälsning. Det är praktiskt om man inte hittar de rätta orden eller om du inte kan besöka mottagaren. Att ge blommor passar nästan till varje tillfälle. Oavsett om du vill uppmuntra någon eller lyckoönska dem med ett examensbevis eller nytt hem: en bukett blommor är alltid en bra idé!

För att göra det ännu roligare och lättare att ge massa blommor skickar BloomPost blommorna tillsammans med brevposten. Med våra färska blommor behöver mottagaren aldrig missa en blomsterbukett igen, för de behöver inte vara hemma för att ta emot blommorna. Långa väntetider och höga leveranskostnader är ett minne blott! Att skicka en bukett med blommor har aldrig varit så roligt!

De finaste blomsterbuketterna

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Få färska blommor levererat

Du undrar kanske hur vi håller våra blomsterbuketter så färska levererade till mottagaren med posten? Det är en logisk fråga! Vår hemlighet ligger i förpackningen. Vi levererar våra blomsterbuketter i en patenterad förpackning med mikroskopiska hål. Dessa hålen ser till att blommorna får tillräckligt med syre för att överleva, men inte så pass att de kan fortsätta att växa. Blommorna ´´faller i sömn´´. Blommorna vaknar när mottagaren sätter dem i vatten. Blommorna kommer vara färska i mer än en vecka!

Men vilken blomsterbukett ska du välja? Vi har, i hemlighet, ett par favoriter. Ge någon till exempel en söt bukett, vår Sweety: en blandning av de vackraste säsongsbestämda blommorna. Eller välj hennes färgrika syster, Fancy. Utöver dessa blandade blomsterbuketterna har vi även traditionella holländska tulpaner, färgrika muscari och vackra vita, rosa och röda rosor.

Få torkade blommor levererat

Förutom en bukett med färska blommor kan du också skicka en bukett torkade blommor hos BloomPost - naturligtvis också tillsammans med brevposten. Torkade blommor är en hållbar och fin gåva. Utöver det ger du någon ett varaktigt minne med denna blomsterbukett. Ta till exempel BloomPosy: en trendig bukett torkade blommor med massa olika färger. Eller kanske pastellversionen: BloomPosy Pastel!

Glöm inte att lägga till ett fantastiskt hälsningskort med en personlig hälsning. Detta gör leveransen av en blomsterbukett ännu mer speciell!

Blomsterbukett skickad med BloomPost

Vill du skicka en blomsterbukett? Gör det smidigt genom BloomPost! Tillsammans kan vi verkligen överraska mottagaren! Välj en av våra vackra blomsterbuketter, vi skickar även med praktiska tips för styling och skötsel, och naturligtvis i en stilfull förpackning. Din blomsterbukett skickas för 49 kr. Beställ den innan kl. 12 levereras dagen efter (tis-fre)!