Brevlåderosor

Ge rosor i gåva, men gör det på ett alldeles speciellt sätt! Skäm bort någon med rosor från BloomPost, som passar direkt genom brevlådan. Vi skickar våra rosor på ett helt unikt sätt, nämligen tillsammans med brevposten. Det gör vi för att det är en mer ansvarsfull och grönare lösning än med paketposten. Vem vill du överraska med rosor levererade direkt till brevlådan?

Rosor levererade i brevlådan

Som rubriken antyder, skickar vi våra rosor tillsammans med brevleveransen. Detta gör det lättare att skicka rosor som en gåva. Det är alltid ett frågetecken, om mottagaren är hemma för att ta emot sin bukett. Hur tar du reda på det utan att avslöja överraskningen? Det är alltid en liten utmaning! Med rosorna från BloomPost är det problemet ett minne blott. Då våra presentboxar med rosorna passar smidigt genom brevlådan så behöver du inte bekymra dig om mottagaren är hemma eller ej. Naturligtvis ansvarar vi för att rosorna lämnar oss i en fin och stilfull förpackning, vilket gör det till en riktig gåva att ta emot. Vem vill du överraska med våra rosor?

Den originella brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Brevlåderosor av bästa kvalité

Hos BloomPost, skapare av brevlåderosor, köper du rosor av bästa kvalité. Rosorna är helt färska när de transporteras, men också när de anländer till mottagaren. Detta är på grund av den unika förpackningen de skickas i. Denna patenterade förpackningen med mikroskopiska hål ger rosorna tillräckligt med syre för att överleva, men inte så pass att de kan växa. Rosorna faller i sömns och vaknar det ögonblick mottagaren sätter dem i vasen. Rosorna förblir därefter vackra i mer än en vecka. Läs mer om vår hemlighet här.

Rosor från de ledande odlarna

Våra rosor kommer från plantskolan AQ Roses, en familjeverksamhet från Holland med en plantskola i Etiopien. AQ Roses är inte bara kända för deras kvalitets-rosor, men också för den uppmärksamhet de har för de sociala förhållandena. Att köpa rosor från BloomPost är därför ett socialt ansvarsfullt val.

Vilka rosor ska du välja?

Så är då frågan, vilka rosor ska du välja att ge i gåva? Kanske våra röda rosor som en överraskning till din käraste? Vi har också Pretty Pink med fyra nyanser av rosa rosor, varje kvinnas dröm. Kanske en bukett med blandade rosor; passar perfekt till en födelsedag eller ett annat festligt ögonblick. Om du vill hellre vill skicka några rena och enkla rosor så är våra vita rosor det bästa alternativet.

Service hos BloomPost

Du kan såklart ge unika, hållbara och vackra rosor från BloomPost. Oavsett om du vill lyckoönska någon med ett nytt hem, nytt jobb, födelsedag eller bara gärna vill skämma bort med rosor, har vi den perfekta buketten med rosor för varje tillfälle. Lägg till ett av våra hälsningskort med en personlig text. Har du några frågor om våra brevlåderosor? Du är välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

Utöver rosor erbjuder BloomPost också färska blommor och torkade blommor.