Blomstergåva

Vill du ge en fin blomstergåva till dina föräldrar, bästa vän, kärleken eller favoritkollegan? Oavsett vad det är, kommer blommor från BloomPost med garanti överraska mottagaren! Vi har de mest unika och annorlunda blomstergåvorna i Sverige, färska från odlaren och levererade direkt genom brevlådan. Originell, hållbar och en fin överraskning för mottagaren. Vem skickar du blommor till?

Blomstergåva levererad direkt till dörren

Att skicka en blomstergåva är mycket smidigare och roligare när det blir levererat till brevlådan med BloomPost! Som vårt namn antyder, levererar vi alla våra blommor genom brevlådan. Du behöver inte bekymra dig om din gåva inte kan levereras för att mottagaren inte är hemma. När hon eller han kommer hem, kan de öppna brevlådan och bli överraskade över att där ligger en fin presentbox. Att få dina blommor levererade kostar 49 kr, och de kan levereras dagen efter om du beställer innan kl.12.

Den genuina brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnader

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans är nästa dag (tisdag - fredag) med Postnord

Den bästa kvaliten på våra blomstergåvor

På BloomPost kan du också ge färska blommor som gåva. Vi skickar dem direkt till mottagaren, det betyder ingen blomsterauktion och ingen ´´väntetid´´ i blomsterbutiken, de kommer färska varje dag från odlaren. Det ger oss möjlighet att spara en del tid, och din blomstergåva kommer fram färskare än färsk. Mottagaren ska kunna njuta av blommorna under en lång tid, det är också därför vi har en 9-dagars färskhetsgaranti på våra blommor.

Hur fungerar det att ge färska blommor som en gåva?

Vår hemlighet? Vi levererar våra blommor i ett patenterat folie med mikroskopiska hål. Folien ser till att fukten stannar i förpackningen, bara en liten mängd syre når blommorna. Det är tillräckligt för att hålla blommorna vid liv, men inte så pass mycket att de kan växa. Den förpackning vi använder är extra robust, så blommorna är skyddad under resan. När mottagaren öppnar paketet och de färska blommorna kommer i en vas förblir de färska i mer än en vecka! Läs mer om vår färskhetsgaranti.

Alla typer av blomstergåvor

Du kan skicka olika typer av blommor som gåvor från BloomPost. Vi har de klassiska buketterna som vita, rosa och röda rosor, eller en blandad bukett med säsongens blommor. Vill du ha något annat än en bukett? Då har vi även unika blomstergåvor som vår BloomParty, en fest levererad direkt genom brevlådan.

Utöver blomstergåvor med färska blommor kan du också ge torkade blommor som gåva från BloomPost. Vi har olika vackra, hållbara och noga utvalda buketter, så som BloomPosy. Du kan också beställa en annorlunda gåva, som våra DIY BloomRing i grön eller rosa. Med våra torkade blommor ger du mottagaren en gåva de kan njuta av länge.

För särskilda tillfällen

En födelsedag, tillökning i familjen, nytt hem , befodran, ett tack...Där finns alltid ett skäl till att skicka en blomstergåva. Vi har sammansatt olika val för särskilda tillfällen för att göra det ännu mer speciellt. Till exempel har vi speciella födelsegåvor, födelsedagspaket och gåvor för att uppvakta andra. Du kan också lägga till ett passande lyckönskningskort till varje gåva, självklart med plats för en personlig hälsning. Förtjänar de lite mer? Då kan du alltid lägga till något extra i din korg.

Med uppmärksamhet på naturen

Alla våra gåvor är inspirerade av naturen, från färska och torkade blommor till luftväxterfrö och fina pussel med plant- eller blomstermotiv. Utöver att göra världen till en muntrare plats med våra produkter, är vi också skyldiga att skapa en grönare värld. Alla våra förpackningar är FSC-kvalitetsmärkta, har minimalt vatten- och kylningsavfall och för att vi levererar till brevlådan gör vi ett mindre koldioxidavtryck jämfört med om det hade skickats som paket. Med våra blomstergåvor väljer du hållbarhet!

BloomPost Service

Vill du gärna ge en blomstergåva till din kärlek, bästa vän eller en familjemedlem? BloomPost har de perfekta och unika gåvorna till dig. Vi skickar din order för 49 kr. Och beställer du innan kl.12 skickar vi samma dag med leverans dagen efter (tisdag-fredag). Att skicka blommor i sista sekund är därför inget problem, inte heller om de ska utomlands.

Har du fler frågor? Du är välkommen att kontakta oss, BloomPost-teamet är redo att svara på dina frågor. Du hittar också svar på de vanligaste frågorna på vår kontaktsida. Kolla in vår blogg för mer inspiration.