Blommor Mors dag

Söndagen den 29. maj är dagen: Mors dag!

Vill du överraska din mamma, svärmor eller en nybliven mamma med en vacker blomsterbukett till mors dag? Låt BloomPost hjälpa dig! Vi har de vackraste Mors dag-blommorna redo för dig. De levereras på ett unikt sätt, nämligen genom brevlådan. Tillsammans kommer vi verkligen överraska din mamma, för att hon förtjänar det! Se vårt speciella sortiment av Mors dag-blommor och beställ i tid!

Blomsterleverans till Mors dag

Att ge blommor på Mors dag är och förblir den klassiska Mors dag-gåvan. Men om du inte kan besöka din mamma personligt eller ge din mamma den stora kramen hon förtjänar i år? Då kan du göra Mors dag extra speciell ändå! BloomPost hjälper dig gärna med detta. Vi har sammansatt ett unikt sortiment till Mors dag, som innehåller de vackraste blommor och gåvor, som garanterat sprider ett leende på din mammas läppar. Våra Mors dag-blommor levereras direkt genom brevlådan, vilket gör leveransen av blommor på Mors dag ännu mer originell, rolig och lättare. Din mamma eller svärmor tar emot en stilfull presentbox som innehåller en stor överraskning: en komplett blomsterbukett, färska varje dag från odlaren och av den bästa kvaliten. Och hon kan njuta av dessa mors dag-blommor en extra lång tid, för våra färska blommor har en 9 dagars färskhetsgaranti!

De originella Mors dag-blommorna 

  Mottagaren behöver inte vara hemma

    Solid och stilfull förpackning

  Hållbar

 Välj bland många fantastiska hälsningskort

   49 kr leveranskostnad

    Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Är din mamma inte hemma runt Mors dag? Inga problem! Då våra Mors dag-blommor blir levererade till brevlådan behöver hon inte vara hemma för att ta emot blommorna. Det är nästan omöjligt att gå miste om!  

Beställ blommor till Mors dag: Unikt sortiment

Även i år har vi samlat de bästa blommorna till Mors dag, perfekta till alla de fina mammorna där ute. Detta inkluderar våra favoritbuketter med färska blommor. På detta sätt kan du ge din mamma en fin bukett med rosa pioner (med eller utan choklad). Eller varför inte vår favorit rosa Pretty Pink? Denna bukett innehåller vackra rosor i fyra olika rosa nyanser. De rosa rosorna passar fint tillsammans med en välsmakande chokladkaka från Tony Chocolonely och ditt valda Mors dag-kort, naturligtvis med gott om plats för en personlig hälsning. En söt, mysig och vacker överraskning! Vi har också en matchande gåva till alla supermammor, nämligen en stilfull trähållare med ´Super Mum´ på, i kombination med en söt bukett och ett fint lyckoönskningskort. Våra blandade buketter Fancy och Sweety förblir också favoriter som Mors dag-blommor! 

Färska blommor till Mors dag

BloomPosts Mors dag-blommor är något alldeles speciellt, för hur förblir de så färska i deras box? Det är på grund av den patenterade förpackningen. De mikroskopiska hålen ger blommorna tillräckligt med syre för att överleva, men inte så pass att de fortsätter att växa. På väg till din mamma ´faller blommorna i sömn´ och vaknar först när de placeras i vasen. Mors dag-blommorna kommer därför stå färska i över en vecka! Vi skickar också dina Mors dag-blommor till din mamma utan omväg: inga långa väntetider på auktionen eller hos den lokala blomsterhandeln. Så 100% färska och kommer direkt från odlaren!

Torkade blommor till Mors dag

Utöver de superfärska Mors dag-blommorna har vi även torkade blommor. Är din mamma eller svärmor ett fan av hållbara torkade blommor? Ge henne en trendig blandad bukett som BloomPosy eller den söta BlooMemory. Båda två är gåvor man sent kommer att glömma!

Vill du ha Mors dag-blommorna levererade utomlands?

Bor din mamma eller svärmor inte i närheten, kanske utomlands? Även då kan du ge henne en speciell Mors dag med BloomPost. Från en bukett med blandade rosor och vackra rosa rosor till blandade buketter och trendiga torkade blommor. Vi levererar dina Mors dag-blommor från Paris till Köpenhamn! Varje mamma förtjänar en fin Mors dag, eller hur? Kolla in vår kontaktsida för att se de länder vi skickar till. 

Service hos BloomPost

Vill du skicka Mors dag-blommor till din mamma, svärmor eller någon som är som en mamma för dig? Då har du kommit rätt här hos BloomPost. Med de vackraste blommorna kan vi tillsammans göra Mors dag extra speciell. Du kan beställa en bukett till Mors dag snabbt och smidigt via vår hemsida. Din order skickas med posten för 49 kr. Beställ dina Mors dag-blommor i god tid: beställt innan kl.12 levereras de dagen efter (tis-fre).