Blommor födelsedag

Vill du ge någon en festlig födelsedagsöverraskning? Då är det självklart en vacker bukett med födelsedagsblommor som gäller. Men om du vill göra det extra speciellt i år kan vi rekommendera att du skickar en annorlunda och unik gåva, som levereras genom brevlådan. En fin överraskning som är paketerad i våra fina presentboxar. Beställ innan kl. 12 och vi levererar imorgon (tis-fre). Mottagaren behöver inte vara hemma, det är superpraktiskt när födelsedagsbarnet är iväg på annat.

Födelsedagsblommor med posten

Har din bästa vän, mamma, moster eller morfar födelsedag, och vill du överraska födelsedagbarnet med en fin födelsedagsbukett? Det är en fantastisk idé! Födelsedag är den perfekta möjligheten för att skicka blommor! Även om det är och alltid kommer vara spännande om födelsedagsbarnet är hemma för att ta emot din bukett...så behöver du inte bekymra dig om det med BloomPost. Som skapare av de enda och första ´´brevlådeblommorna´´ levererar vi födelsedagsblommorna genom brevlådan, mottagaren behöver inte vara hemma. Även om mottagaren är hemma kommer våra blommor garanterat överraska ändå. I den fina presentboxen hittar mottagaren en festlig födelsedagsbukett av bästa kvalité, färska från odlaren och redo att sättas i en fin vas.

Den genuina brevlådegåvan

Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

Hållbar

Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnader

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans är nästa dag (tisdag - fredag) med Postnord

Få färska blommor levererade till en födelsedag

Alla våra (födelsedags) blommor levereras direkt genom brevlådan. Vi får ibland frågan hur våra blommor förblir färska under transporten. Det är för att vi packar dina födelsedagsblommor i en särskild förpackning med patenterat folie, där kommer tillräckligt med syre in för att hålla blommorna vid liv, med stoppar dem från att växa. Blommorna går som i dvala, så de kan vara utan vatten och kylning under transporten. De kommer direkt från odlaren till födelsedagen. Inga väntetider hos blomsterhandlaren eller auktion, men dagligt färska med posten. När födelsedagsbarnet tar emot födelsedagsbuketten ska de bara sättas i en fin vas, och så ´vaknar´ blommorna och förblir färska i mer än en vecka.

Direkt från odlaren 100% färska

9 dagars färskhetsgaranti

Solid och stilfull förpackning

Födelsedagsblommor: Unikt och stort urval

Hos BloomPost har vi vackra blommor som passar alla smaker: från en fin bukett med rosa rosor eller blandade tulpaner till unika torkade blommor, färska säsongsbuketter eller färgrika Ranunkler-lökar. Får vi komma med ett förslag? Vår Sweety, en blandning av vackra säsongsblommor, det är den perfekta buketten för ett festligt tillfälle. En av våra favoriter är också en bukett rosor, som levereras direkt genom brevlådan. Letar du efter en äkta och klar födelsedagsbukett till födelsedagsbarnet? Då är vårt födelsedagspaket den perfekta gåvan. Paketet består av en blandade rosor i olika färger, en söt girlang, en partytuta och en partyhat. Låt festen börja!

Skulle födelsedagsbarnet uppskatta en lite mer annorlunda och hållbar gåva? Kolla in våra torkade blommor då. BloomPost har olika trendiga torkade blomsterbuketter och andra unika gåvor med torkade blommor. Till exempel är BloomPosy med gula och rosa toner en riktig favorit, hennes syster BloomPosy Pastel är också en elegant och hållbart blandad bukett med torkade blommor. Båda buketterna levereras inklusive praktiska stylingstips, så födelsedagsbarnet kan vara kreativ med sina födelsedagsblommor.

Blommor till födelsedag, nytt arbete, befodran...

Det har aldrig varit smidigare att överraska de du tycker om med blommor, från BloomPost. Om det är till en födelsedag, som lyckönskning till det nya arbetet, nytt hem, tillökning i familjen, som tack, som en extra boost i vardagen eller ´´bara för att´´. Oavsett vad så har vi gåvor och buketter till varje smak och tillfälle. Du kan också lägga till ett fint lyckönskningskort eller en extra liten add-on för att göra din gåva mer personlig.

Service hos BloomPost

Överraska födelsedagsbarnet med festliga födelsedagsblommor från BloomPost. Vi levererar dina blommor för 49 kr. Beställ idag innan kl.12 och vi levererar dagen efter (tis-fre). Vi kan även leverera en födelsedagsbukett utomlands. Har du någon fråga till oss? Tvivla inte på att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna! Du hittar också svar på de vanligaste frågorna på vår kontaktsida.