• Home
  • >
  • Blommor beställning

Blommor beställning

Vill du skicka blommor till din kärlek, bästa vän eller din kollega? BloomPost kan hjälpa dig med att överraska dem alla med blommor. Vi levererar alla våra blommor genom brevlådan, från en fin bukett med röda rosor och en trendig torkad blomsterbukett till en unik och annorlunda blomstergåva med ett personligt kort, läckra extra add-ons är också en möjlighet. Vill du ge någon en oförglömlig dag? Det kan du göra med blommor från BloomPost!

Skicka blommor som levereras direkt genom brevlådan

Det är mycket smidigare och roligare att beställa blommor med BloomPost! Med våra unika blomstergåvor kan du enkelt skicka de bästa och mest originella gåvor direkt till dörren. Mottagaren kommer garanterat blir överraskad, för vem förväntar sig (färska) blommor till brevlådan? Dessutom är långa väntetider och tråkiga buketter ett minne blott, och mottagaren behöver inte heller vara hemma. Detta gör leveransen av blommorna mycket lättare!

Den genuina brevlådegåvan

 Mottagaren behöver inte vara hemma

Solid och stilfull förpackning

 Hållbar

 Välj bland många fantastiska hälsningskort

49 kr i leveranskostnader

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans är nästa dag (tisdag - fredag) med Postnord

Beställ blommor av bästa kvalité!

BloomPost har blommor av den bästa kvaliten. Alla våra blommor kommer färska från odlaren och levereras direkt till mottagaren. Våra blommor är inte först på auktion och behöver inte heller ´´vänta´´ i blomsterbutiken. Det kan inte bli färskare! Det ger mottagaren möjlighet att njuta av blommorna mycket längre. Det är inte utan anledning som vi är den bäst rankade blomsterhandlaren online.

Hur fungerar leveransen av de färska blommorna?

På BloomPost kan du beställa färska blommor online. Frågan, vi ofta får, är hur vi håller våra blommor så färska under transporten: Det beror på vår speciella förpackning! Detta är verkligen en hållbar lösning och den innehåller ett patenterat folie, som bland annat ser till att där är tillräckligt med fukt samt syre i förpackningen. Det håller blommorna vid liv, men inte så pass att de växer. Från det ögonblick de skickas och är nerpackade ´sover´ blommorna, och under deras resa klarar de sig utan vatten och kylning. När blommorna sätts i en vas vaknar de upp och förblir färska och vackra i över en vecka! Beställ blommor för varje smak och tillfälle, vi har de vackraste buketterna med både färska och torkade blommor. När det är säsong har vi även de underbara holländska tulpanerna och där finns färgval som passar alla. Vill du hellre ha en bukett som inte är så traditionell och letar du efter något annorlunda; Kolla då in vår BloomParty eller BlooMini, båda är festliga och fina att ta emot. Utöver ett brett sortiment av färska blommor kan du också beställa torkade blommor hos BloomPost. Våra torkade blomsterbuketter är noga sammansatta och idealiska, om du vill skicka någon en gåva med ett varaktig minne. Du kan få alla slags torkade blommor levererade av oss, från stilfulla blandade buketter till fantastiska DIY-kreationer. Vill du uppvakta någon? Välj vår BlooMemory eller BlooMemory Candle. Ditt personliga meddelande är i centrum i dessa gåvor. Vem vill du överraska med BloomPost-blommor?

Få blommor levererade var och när du önskar

Vill du skicka blommor till Holland, Tyskland, Spanien eller Sverige? Oavsett var dina blommor ska, kan vi hjälpa dig med det! Även om mottagaren bor utomlands. Du kan också beställa blommorna i god tid och få dem levererade på en önskad dag, till exempel om du är rädd för att glömma någons födelsedag, men du kan också få blommor levererade i sista sekund. Beställ innan kl.12 och leverans är nästa dag.

Beställ blommor online, ett hållbart val

Det är ett hållbart val att beställa blommor hos BloomPost. Vi erbjuder miljövänliga produkter och försöker hålla vår påverkan på miljön så liten som möjligt. Till exempel säkrar våra förpackningar ett minimalt avfall av vatten och kylning. Och för att vi levererar våra blommor med brev och inte paketpost har vi ett lägre koldioxidavtryck. På detta sättet gör vi leverans av blommor mycket mer hållbar. Läs mer om BloomPosts gröna mål.

Service hos BloomPost

Du kan beställa blommor online på BloomPost: Vi vill gärna vara din favoritleverantör av unika och vackra blomstergåvor. Oavsett om du vill lyckönska någon med födelsedagen, nytt hem, nytt jobb, uppgradering, tillökning eller bara uppvakta; vi har blommor och gåvor till varje tillfälle. Beställ idag innan kl. 12 och få det levererat imorgon. Har du några frågor? Tvivla inte, kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna!

Beställa blommor online? BloomPost!