• Skapa din egen gåva
  • Beställs före 12:00, nästa dag leverans (Mån - Fre) 
  • Unik brevlåda överraskning

Företag login

BLOMMOR ONLINE 2.0

BLOMMOR ONLINE 2.0

Vare sig du vill uppvakta någon anställd med en bukett på födelsedagen eller du har planer på att skicka 50.000 brevlådegåvor med blommor runt hela Europa ,så fixar vi det.

BloomPost bildades 2014 oh har sedan dess ett betydlande antal företag som kunder. Varje dag hjälper vi dem med att stärka banden med sina anställda och sina kunder.

Nöjda kunder har bidragit till att BloomPost idag är en av Europas snabbast växande plattformer för blommor och plantor online..

VAD KAN VI HJÄLPA TILL MED?

VAD KAN VI HJÄLPA TILL  MED?

Rosa på vår kundservice hjälper dig gärna med dina önskemål och kan berätta mer om de många möjligheterna med brevlådeblommor-buketter och plantor. 

Skicka ett email så kontaktar vi dig inom kort.

Vill du ge en glad överraskning till de anställda som jobbar hemma under conoronakrisen? det hjälper vi gärna till med. P.g.a hög efterfrågan kan  det ibland ta lite längre tid än vanligt men vi lovar att svara inom 24 timmar.

GÖR ETT OFÖRGLÖMLIGT INTRYCK

GÖR ETT OFÖRGLÖMLIGT INTRYCK

Blommorna är redan speciella som de är, men du kan göra gåvan mer personlig med ett hälsningskort, en lyxig förpackning eller en add-on.

RIKTADE OCH PROFILERADE KAMPANJER

RIKTADE OCH PROFILERADE KAMPANJER

Är du intresserad av en differentierad marknadsföringskampanj? Vi har en gedigen erfarenhet av att färdigställa kampanjer för detaljhandel,, e-handel, förläggare/utgivare, och är ivriga att presentera möjligheterna för en väl profilerad kampanj på hög nivå.

HÅLLBARHETSGARANTI 9 DAGAR

HÅLLBARHETSGARANTI 9 DAGAR

Endast de allra bästa och fräscha blommorna, alltid ansvarsfullt odlade, finner sin väg till oss. Tack vare vår patenterade förpackning granterar vi att blommorna står fina i vasen hemma i upp till nio dagar..

 

ANPASSNING TILL BUDGET

ANPASSNING TILL BUDGET

Vare sig om din budget är stor eller liten, så har vi alltid en lösning som passar just dig. Du kan vara säker på att mottagarens reaktion alltid överträffar din investering. 

 

SNABBA OCH ENKLA SÄTT ATT BESTÄLLA

SNABBA OCH ENKLA SÄTT ATT BESTÄLLA

Med ett login kan du beställa snabbt och enkelt på kredit. Vi erbjuder även ett VIP-login, idealiskt för företag med flera avdelningar. Med ett sådant får du multipla login och det ger dig möjlighet att boka ett visst antal buketter under en viss tid med tillhörande personaliserade hälsningskort m.m.