• Skapa din egen gåva
  • Beställ innan kl 12, leverans nästa dag (tis-fre)
  • Unik brevlådeöverraskning

Skapa ett oförglömligt intryck!

Sprid glädje till dina kollegor, kunder eller affärskontakter med våra brevlådegåvor! Överraska med torkade blommor, färska blommor, plantor eller någon annan unik gåva genom posten. Smidigt: mottagaren behöver inte vara hemma. Gör det personligt genom att lägga till ett av våra hälsningskort.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Rosa & Nadine på vår kundservice hjälper dig gärna med dina önskemål, samt att berätta om de olika möjligheterna vi kan erbjuda inom brevlådeblommor och plantor. Fyll bara i affärsformuläret med dina önskemål så kontaktar de dig så snart som möjligt!

Företagslogin:

Planerar du att skicka en gåva regelbundet via vår hemsida? Ta del av många fördelar genom att skapa ett företagslogin, så som att beställa snabbt och enkelt genom faktura. För mer information eller en förfrågan om företagslogin, skicka oss ett mail så vi berättar vi gärna om de alternativ som finns!

Färska blommor
Torkade blommor
Frön till brevlådan
Plantor
Pussel

Redan kund hos oss?

Överraska 20+ mottagare:

Överraska 20+ mottagare:

Oavsett anledning, så kan vi hjälpa dig att skicka den perfekta gåvan. Lägg en företagsorder hos BloomPost i 3 steg:

Steg 1. Välj gåvan

Kolla in vårt mångsidiga sortiment och låt dig överraskas!

Steg 2. Ansök om en företagsorder

Skicka in din företagsförfrågan genom vårt formulär ovan. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar med mer information, olika alternativ och ett förslag som passar dina önskemål och behov.

Steg 3. Överraska dina kollegor och njut!

Vi garanterar att dina anställda, kollegor eller affärskontakter kommer få ett leende på läpparna när de tar emot vår brevlådegåva! Efter leveransdatumet håller vi alltid kontakten för att se om allt har blivit väl mottaget.

 

Hållbarhet BloomPost

Hållbarhet BloomPost

Som skapare av brevlådeblommor strävar vi efter en transparent blomindustri, där hållbarheten är en central aspekt. Det är därför vi arbetar nära våra odlare och leverantörer.

För oss innebär hållbarhet att erbjuda miljövänliga produkter, minimera påverkan på miljön och vara transparent med de gröna målen i BloomPost.

Tack vare vår patenterade förpackning har vi ett minimalt vatten- samt kylningsavfall. Dessutom passar våra gåvor genom brevlådan och kräver inte paketpost. Detta resulterar i ett lägre CO2-fotavtryck. Slutligen är all vår förpackning FSC-certifierad.

 

HÅLLBARHETSGARANTI - 9 DAGAR

HÅLLBARHETSGARANTI - 9 DAGAR

Endast de allra bästa och fräschaste blommorna, alltid ansvarsfullt odlade, finner sin väg till oss. Tack vare vår patenterade förpackning granterar vi att blommorna står fina i vasen hemma i upp till nio dagar.