En liten gåva

Letar du efter en liten gåva?

Du behöver inte alltid ge allt för att ge någon en trevlig stund. Det är ofta de små gåvorna som är de mest hjärtvärmande. Letar du efter en fin liten gåva till någon? Som tack, som grattis eller bara för skojs skull? Då vill BloomPost hjälpa dig med våra unika gåvor: speciella för varje ögonblick. Liten gåva, stor gest!

En liten gåva för varje tillfälle

Har din bästa vän tagit sin examen och vill du ge henne något fint? Har din svåger hjälpt dig med några småjobb och nu vill du ge en fin tackgåva? Eller har dina föräldrar gått igenom en svår tid och skulle kunna behöva lite ljus? För alla dessa tillfällen har BloomPost speciella små gåvor som kommer att få ett leende på allas läppar. Våra gåvor är lätta att ge och hjärtevärmande att ta emot! Vem ska du glädja med en av våra unika gåvor?

Skicka en liten gåva med posten

För att göra överraskningen komplett kan du skicka alla våra små gåvor med posten. Våra brevlådegåvor passar alla - du gissade nog rätt - genom brevlådan. Det gör det ännu enklare att ge någon en gåva. På så sätt kan du få din lilla gåva skickad när som helst. Och långa väntetider hör till det förflutna. Om mottagaren inte är hemma finns det inget att oroa sig för: din present ligger på dörrmattan (eller i brevlådan) när mottagaren kommer hem. Och bra för dig: eftersom våra små gåvor passar genom brevlådan är fraktkostnaderna låga. Det är förresten också bra för vår planet, eftersom brevlådepost innebär ett mindre avtryck. Så din lilla gåva är också en gåva för planeten.

  Originella små gåvor

  Solid och stilfull förpackning

   Hållbar

   Välj bland många fantastiska hälsningskort

   49 kr i leveranskostnad

Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord

Varför en liten present med blommor?

Ett välkänt talesätt är: "säg det med blommor". Blommor har sin egen betydelse och kan därför förmedla ett särskilt budskap. Akacia står för vänskap, ringblommor för tacksamhet och röda rosor för kärlek. Letar du efter en fin liten gåva med blommor? Då är våra brevlådeblommor idealiska. Välj till exempel en glad bukett rosor, färgglada muscari eller BlooMini: en fin present med två söta små minibuketter. Letar du efter en gåva till någon som kan behöva lite stöd? Då har vi också söta, små presenter. Ta BlooMemory till exempel: en liten present för söta minnen. Eller BlooMemory Candle: en liten gest för att låta ditt ljus lysa.

En liten sak till honom, en liten sak till henne ... De små gåvorna från BloomPost är verkligen för alla! Från din kollega eller moster till din bästa vän. Ta en titt på de populära kategorierna och välj den gåva som tilltalar dig. Vill du att din gåva ska vara lite mer? Gå då till våra extra add-ons. Du kan till exempel komplettera din present med en välsmakande Tony's Chocolonely-bar. Mums!

Service hos BloomPost

BloomPost har allt från blommor och fröbomber till kaffe- och teplantor - de bästa små gåvorna för honom och henne. Du kan enkelt skicka dem per post: överraskningseffekten är garanterad! Lägg till ett fint gratulationskort till gåvan under beställningsprocessen och gör den ännu mer speciell. Vi har ett kort för varje tillfälle. För alla våra presenter gäller följande: beställs idag innan kl 12:00, förväntad levererans är imorgon (tis-fre). Har du några frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss. På vår kontaktsida hittar du också svaren på vanliga frågor.

 

TONY-CHOCOLONELY-KARAMELL-HAVSSALT-brevlåda-extra