Bloompost använder cookies. Om vår cookiepolicy

Dölj denna varning
 • Skapa din egen gåva
 • Beställ innan kl 12, leverans nästa dag (tis-fre)
 • Unik brevlådeöverraskning
 • Bloom & Clay Blue
 • Bloom & Clay Blue
 • Bloom & Clay Blue
 • Bloom & Clay Blue
 • Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue

Bloom & Clay Blue

Brevlådegåva

Beställ nu
225 kr.

Nyhet! Vi kan stolt presentera vår nya brevlådegåva med torkade blommor och lera! Med detta unika DIY-projektet ger du mottagaren en originell gåva som helt kan utformas efter smak och tycke. Lerbiten kan skäras i alla möjliga former och storlekar med hjälp av spateln. Efter det kan du placera de torkade blommorna i leran, och så vips har du en produkt som hamnar i blickfånget där hemma eller i ditt hemmakontor.

 •  Den genuina brevlådegåvan
 •  Beställ innan kl 12:00, förväntad leverans nästa dag (tisdag- fredag) med Postnord
 •  Hållbart val
 •  Solid och stilfull förpackning
 •  Välj bland många fantastiska hälsningskort
 •  49 kr i leveranskostnad

 

Beställ nu

Gåvans höjdpunkter

- Torkade brevlådeblommor
- Lera (250g) + 2x spatlar
- Torkade blommornas längd: +/- 30 cm
- Designad av professionella blomsterbindare
- Handplockade torkade blommor
- På grund av tillgängligheten på blommor kan bukettens sammansättning skilja sig från bilden

100% friskhetsgaranti
Visste du att BloomPost är skapare av 'brevlådeblommorna'? Vi packar dem med en patenterad förpackningsteknik som håller dem fräscha under ovanligt lång tid! Att skicka blommor online har aldrig varit så lätt. Det är därför vi är de bäst rankade blomsterhandlarna online.

Hållbarhet Bloompost.se

A new way of giving! BloomPost är här för att överraska människor med en unik gåva via posten, inspirerad av naturen! Vi vill göra världen lite grönare och gladare. Nyfiken på hur vi gör det? Läs vidare nedan!

Act Green
Som skapare av brevlådeblommorna strävar vi efter en transparant blomindustri där hållbarhet spelar en viktig roll. Inom vår organisation tycker vi det är viktigt att inte bara vi utan även våra leverantörer, partners och odlare arbetar på ett miljövänligt sätt. Oavsett om det handlar om att sortera avfall eller transporter. En bättre värld börjar med dig själv. Se här vad vi redan gör.

Decide Green
Vi väljer grönt! För oss innebär hållbarhet att erbjuda miljövänliga produkter som våra träd, torkade blommor, plantor och blomsterlökar & frön som bidrar till en grönare värld! Tack vare vår patenterade gröna förpackning är det minimalt slöseri med vatten och kylning. Dessutom är vårt biologiskt nedbrytbara förpackning för de färska blommorna en hållbar film som är 100% biologiskt nedbrytbar. Förpackningen har även fsc-kvalitetsmärket. Läs mer om våra gröna val här.

Connect Green
Vi vill vara hållbara i alla våra relationer. Både med våra odlare, anställda och kunder. Vi investerar också i personlig tillväxt och utveckling för alla våra anställda. Med våra leverantörer strävar vi efter en lång relation och en sund förståelse. Vi är engagerade och tror på en bättre och hälsosam framtid. Tillsammans! Läs mer om vårt samarbete med Houtgenoten, som vi är mycket stolta över!

Contribute Green
Det ultimata målet: att verkligen bidra till en grönare värld! Vi tar varje tillfälle att uppmärksamma hållbarhet. Har du en bra idé för en ny grön produkt? Kontakta oss gärna, vi är alltid intresserade av att höra dina idéer!

Gillar du oss?

Inspiration & rabatter? Registerera dig för att få vårt nyhetsbrev!

Instagram

Kundreaktioner

Emma

Jag fick ett paket med jättefina rosor. En sån fn present.. 

Emma
Harry

Min mamma blev jätteglad när hon kom hem och såg brevllådegåvan med blommor.

Harry
Sarah

#bloompost #envecka #fräscha 

Sarah
Kalle

Praktiskt och lätt sätt att ge någon en gåva var man än befinner sig.

Kalle